Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP, Gümüşhane'deki belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.

09.03.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP, Gümüşhane'deki belediye başkan adaylarını tanıttı.

CHP İl Başkanlığınca, kent merkezindeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya, CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Sena Kaleli ile CHP'nin Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, CHP Gümüşhane Belediye Başkan adayı Cem Köksal, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclisi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Kaleli, Türkiye'nin artık yoksunluklar ülkesi olduğunu belirterek, "Sevgi, ahlak, vicdan, insaf yoksunluğu var, hak, hukuk, demokrasi, özgürlük yoksulluğu var. Yoksunluklar ülkesi olduk. Artık buna izin vermeyin. Buna el koyma vakti gelmiştir. Her yere el koydular. Türkiye kara para aklama ve terörizmin finansmanında gri listeden koyu gri listeye geçti. Karakter aşınması yaşayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Ayrıştırıcı, baskıcı bu iktidardan kurtulmalıyız" dedi.

Milletvekili Işık ise Gümüşhane'nin özünde soysal demokrasi yattığını belirterek, "Önce kendimiz buna inanarak bu seçimi alacağız. Gerçekleri vatandaşlarımıza anlatacağız" diye konuştu.

İktidara 30 Mart'ta sarı kart, ilk genel seçimlerde de kırmızı kart göstereceklerini belirten Işık, "Biz birlik olmazsak hiçbir şey yapamayız. Küsme, darılma lüksümüz yok. Gümüşhane'den biz başkan çıkaramayız başka tarafa verelim' olmaz. Birde onlar bize versinler. Hep biz vermek zorunda mıyız? Geçen seçimlerde verilmedi mi oy? Verildi seçildiler. Bu seferde onlar bize versinler, biz seçilelim. Sosyal demokrat belediyecilik neymiş onlara gösterelim" diye konuştu.

Özdamar da 30 Mart seçimlerinden başarı ile çıkacaklarını belirtti.

Toplantı, CHP'nin Gümüşhane'den belediye başkan adayı gösterdiği kişilerin tanıtımı sonrası katılımcıların horon oynamasıyla sona erdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement