Ak Parti Antalya Adayı Türel'in Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Antalya Adayı Türel'in Açıklaması

Ak Parti Antalya Adayı Türel\'in Açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Türel, "Antalya'da son 5 senede 15 yıl kaybettik" dedi.

24.03.2014 17:51  Güncelleme: 12:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, "Antalya'da son 5 senede 15 yıl kaybettik. Büyükşehir Belediyesinde ortaya çıkan sonuçta Antalya'da 5 değil, 15 sene kaybedildi. Taş üstüne taş konulmadı. Ne oldu, Antalya kaybetti" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Türel, Alanya'da bir restoranda halk otobüsçüleri, servisçiler ve minibüsçülerle bir araya geldi.

Türel, burada yaptığı konuşmada, ulaşım ile ilgili kararları birlikte alacaklarını söyledi.

Siyasette rekabetin nezaketle olması gerektiğini vurgulayan Türel, rakiplerin son haftalarda iyice iftira çirkefine bulaştıklarını kaydetti. Türel, "Biz onların edebiyle cevap vermeyeceğiz, bizim edebimiz çok farklı. Biz Alanya'ya nasıl hizmet ederiz, onun çözümlerini arıyoruz, arayacağız" diye konuştu.

Türel, daha daha sonra Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Burada konuşan Türel, önceliklerinin Alanya'nın, Antalya'nın kazanması olduğunu ifade etti.

Bunu kazandıracak kadroların göreve getirilmesi halinde sorunun istenildiği ölçüde çözüleceğini anlatan Türel, "Kazandıracak kadro görev almazsa o zaman Alanya'mıza yazık olur. Antalya'da son 5 senede 15 yıl kaybettik. Büyükşehir Belediyesinde Antalya'da 5 değil, 15 sene kaybedildi. Taş üstüne taş konulmadı. Ne oldu, Antalya kaybetti" diye konuştu.

Türel, sivil toplum örgütlerinin aynı zamanda kanaat önderi olduğunu, bu kişilerin önderlerinin misyonunun sadece mesleki sorunların giderilmesinden ibaret olmadığını dile getirdi.

Meselenin "herkese hayırlı uğurlu olsun, kim kazanırsa kazansın, önemli değil" noktasında değerlendirilmemesi gerektiğini bildiren Türel, şöyle devam etti:

"O zaman Allah korusun, Antalya'daki gibi bir kazaya uğradığınızda iş işten geçmiş olur. Antalya bir kazaya uğramıştır. Antalya'da 2004-2009 arasında Menderes Türel zamanında ne yapılmışsa her şey ondan ibarettir. O yüzden sizlere de sorumluluk düşmektedir."

Alanya'da kendisini ispatlamış, halkın gözünde çok ciddi şekilde bilinen Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun, tecrübesini Büyükşehir Yasası ile daha iyi ortaya koyacağına işaret eden Türel, " Türkiye'deki yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olabilme birikimini Antalya'ya taşıyarak, bunu Alanya ile sinerjiye dönüştürdüğümüzde ilçe için çok farklı bir tablo ortaya çıkacak" dedi.

Türel, daha sonra Alanya Bakkal ve Bayiler Odası ve Alanya Müteahhitler Birliğini de ziyaret etti, Emişbeleni beldesindeki halk toplantısına da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Antalya Adayı Türel'in Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement