Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Çelik'ten Kaymakam Şengök'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Çelik'ten Kaymakam Şengök'e Ziyaret

Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Çelik\'ten Kaymakam Şengök\'e Ziyaret

Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Ayhan Çelik, kısa bir süre önce göreve başlayan Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök'ü ziyaret etti.

27.09.2013 14:36

Yerköy İdmanyurdu spor Kulüp Başkanı Ayhan Çelik, kısa bir süre önce göreve başlayan Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök'ü ziyaret etti.

Ziyarette Yerköy'de yapılan spor faaliyetleri konusunda Kaymakam Şengök'e bilgi veren ve Yerköy'de sporun gelişmesi için destek isteyen Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Ayhan Çelik, "İlçemizde birinci amatör futbol liginde faaliyet gösteren bir takımımız var. Kulüp olarak bu yıl hedefimiz şampiyon olup gelecek dönemde Bal liginde Yerköy ilçemizi temsil etmektir" dedi.

Amatör kulüplerin özel bütçesi olmadığı için faaliyetlerin Yerköylü esnafların destekleriyle yürüdüğünü ifade eden Çelik, "Bizim amacımız Yerköy gençliğine sporu sevdirmek sahaya çekmek, enerjilerini bu yolda harcamalarını sağlamaktır. Ayrıca 2013- 2014 yılında salon sporu olan voleybol, basketbol, hentbol, güreş ve atletizm branşlarında da faaliyet göstereceğiz. Bu konuda Kaymakamımızın da desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Ayhan Çelik'e teşekkür eden Kaymakam Şengözk, "Bu tür spor faaliyetlerin ilçemizdeki kabiliyetli geçlerin öne çıkmasına katkı sağlayacaktır. Yerköy için böyle bir faaliyetin önemli ve güzel olduğunu düşünüyorum. Kaymakamlık olarak ilçemizde spor faaliyetlerinin gelişmesi için gereken desteği sağlayacağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Çelik'ten Kaymakam Şengök'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement