Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçede yaptığı alt ve üst yapıların yanına yaptığı parklar ile de çocukları sevindirmeye devam ediyor.
Yığılca genelinde bulunan çocuk oyun grupları daha modern yeni oyun grupları ile değiştiriliyor. Yığılca Belediyesinin her alanda olduğu gibi bu alanda da yaptığı çalışmalar halk tarafından beğeni topluyor.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalarla Yığılca'mızda baş döndüren bir çalışma temposuna ulaştık. Bu çalışmaları yaparken çocuklarımız can pare yavrularımızı da ihmal etmiyoruz. Her mahalleye yeni modern oyun alanları kuruyoruz. Nasip olursa bu alandaki çalışmalarımızı bayrama kadar bitireceğiz" dedi. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Yığılca Belediye Başkanı Yiğit Çocukları Sevindiriyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.