Yozgat'ta Vatandaşlar Yağmur İçin Dua Etti - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Vatandaşlar Yağmur İçin Dua Etti

Yozgat\'ta Vatandaşlar Yağmur İçin Dua Etti

Meteoroloji verilerine göre soğuk ve yağışlı havanın etkili olması beklenen Yozgat'ta, Çekerek ilçesine bağlı Arpaç köyünde vatandaşlar yağmur için dua etti. Baharın gelmesiyle yağmur bekleyen köy sakinleri, camilerde kuraklığın sona ermesi için dua etti. Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve Mevlidi Şerifler okundu, yağmur yağması için dua edildi. Yağmur duasına katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

13.05.2024 12:41

Meteoroloji verilerine göre soğuk ve yağışlı havanın etkili olması beklenen Yozgat'ta, Çekerek ilçesine bağlı Arpaç köyünde vatandaşlar yağmur için dua etti.

Çekerek'in Arpaç köyünde baharın gelmesiyle yağmur bekleyen vatandaşlar, camilerde kuraklığın sona ermesi için dua etti. Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren ve hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düştüğü kentte, vatandaşlar yağmur yağması için semaya el açtı. Köyün cami imam hatibi ve ilçe müftülüğü din görevlilerinin de katıldığı programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve Mevlidi Şerifler okundu, yağmur yağması için dua edildi. Yağmur duasına katılan vatandaşlara yemek ikram edildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Vatandaşlar Yağmur İçin Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement