Yunusemre'de Kilitli Parke Taşsız Sokak Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'de Kilitli Parke Taşsız Sokak Kalmayacak

Yunusemre\'de Kilitli Parke Taşsız Sokak Kalmayacak

Bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen Yunusemre Belediyesi, bunun 140 bin metrekaresini tamamladı.

11.08.2016 15:46

Bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen Yunusemre Belediyesi, bunun 140 bin metrekaresini tamamladı. Amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmet vermek olduğunu dile getiren Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, önümüzdeki iki aylık süreçte hedeflerini tutturacaklarını belirtti.

Asfalt yama, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, bu yıl ihtiyaç olan cadde ve sokaklara 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefledi. Bu sayının 140 bin metrekaresi tamamlanırken; Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hedefledikleri rakamı süresinden önce tamamlamayı planladıklarını ifade eden Mehmet Ata, "Bu yılki hedefimiz 250 bin metrekare kilitli parke döşemekti. Şu ana kadar bunun 140 bin metrekaresini tamamladık. Önümüzdeki 2 aylık süre içerisinde de hedeflediğimiz rakama ulaşacağız. Fen İşleri Müdürlüğü olarak gerek merkez gerek kırsal mahallerde çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemize bu konuda ulaşan tüm şikayetleri dikkate alıyor, vatandaşımızın düzenli bir şehirde yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'de Kilitli Parke Taşsız Sokak Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement