Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin Açıklaması

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, "Yeni Yusufeli'ni hemşerilerimizle birlikte kurma ideali ve iddiamız devam ediyor" dedi.

21.10.2015 16:10

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, "Yeni Yusufeli'ni hemşerilerimizle birlikte kurma ideali ve iddiamız devam ediyor" dedi.

Aytekin, yaptığı açıklamada, Yusufeli'nin yeni yerleşim yeriyle ilgili kanuna geçici bir madde eklenerek hak sahipliği ve borçlandırmaya ilişkin işlemlerin düzenlenmesinin Bakanlar Kurulu kararına bırakıldığını belirterek, "Çıkan kararla vatandaşlarımızın hak sahibi olma ve borçlanmaları yeniden düzenlendi. Başvuru için gerekli evrakları hazırladık. Belediye encümenleri ile başvurumuzu gerçekleştirdik. Süre 18 Aralık'ta sona eriyor" ifadelerini kullandı.

Zor bir süreçten geçildiğini ve bunun da birliktelikle aşılacağını vurgulayan Aytekin, "Yeni Yusufeli'yi hemşehrilerimizle birlikte kurma ideali ve iddiamız devam ediyor. Yeni yerleşim yeri altyapı çalışmaları devam ediyor. Üst yapının ihale edilebilmesi için taleplerin bilinmesi gerekiyor. Zor bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz ancak birlik beraberlik içerisinde bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement