Ziraat Fakültesi'nde Geleneksel Hedik Şenliği - Son Dakika
Yerel

Ziraat Fakültesi'nde Geleneksel Hedik Şenliği

Ziraat Fakültesi\'nde Geleneksel Hedik Şenliği

Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen geleneksel Hedik Şenliğinde Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, akademik ve idari personeli ile buluştu.

25.11.2013 16:25

Her yıl Ziraat Fakültesi'nin hasat ürünleri kullanılarak gerçekleştirilen hedik şenliğine Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ın yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici, Prof. Dr. Mustafa Arıca, Prof. Dr. Aytekin Sır, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yavuz, İç Denetçi Mahmut Balık, fakülte akademik ve idari personeli katıldı.

Fakülte hizmet binasında tamamlanmış olan birimleri inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Ayşegül Jale Saraç, yeni tamamlanmış olan araştırma laboratuvarlarını gezerek konu ile ilgili bilgi edindi.

Yem analiz laboratuvarında Doç. Dr. Muzaffer Denli, tıbbi ve aromatik bitkiler laboratuvarında Prof. Dr. Süleyman Kızıl, entomoloji laboratuvarında Doç. Dr. Ahmet Bayram, yenilenebilir enerji laboratuvarında Yrd. Doç. Dr. A. Konuralp Eliçin ve herboloji laboratuvarında Yrd. Doç. Dr. Cumali Özaslan tarafından yürütülmekte olan araştırma ve projeler hakkında bilgilendirilen Rektör Saraç, konferans salonunda bitki koruma bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilerin sorunlarını dinledi. Akabinde, fakülte dinlenme salonunda hedik ikramına katılarak öğretim elemanları ve idari personel ile birlikte fakültedeki çalışmalar ve fakültenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ziraat Fakültesi'nde Geleneksel Hedik Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement