Zoraki Damat' Oyunu Büyük Beğeni Aldı - Son Dakika
Yerel

Zoraki Damat' Oyunu Büyük Beğeni Aldı

Zoraki Damat\' Oyunu Büyük Beğeni Aldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin organizasyonuyla sahnelenen ’Zoraki Damat’ tiyatro oyunu büyük beğeni aldı.

13.04.2015 09:33

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin organizasyonuyla sahnelenen 'Zoraki Damat' tiyatro oyunu büyük beğeni aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde Yılmaz İçöz Sahnesinde düzenlenen ve Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Somer Karvan, Yeliz Tozan ve Suat İnal'ın sahne aldığı 'Zoraki Damat' oyunu izleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Süleymanpaşa Belediyesi'nin 'Kitabını Getir Biletini Götür' kampanyasıyla bir boyama ve bir hikaye kitabı getiren herkese biletleri dağıtılan 'Zoraki Damat' tiyatro oyununu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da izledi. Kitapların daha sonra kreşlerde dağıtılarak eğitime katkı sağlanması fikri de vatandaşlardan tam not aldı.

Oyun sonunda konuşan Başkan Eşkinat, "Öncelikle bu güzel oyunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Süleymanpaşa Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değer her zaman vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Bu ülkede sanata ve sanatçıya en az bizim kadar değer verilene kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Oyun sonrası, Başkan Eşkinat'ın ünlü tiyatro oyucusu Ayşen Gruda'ya çiçek takdim etmesi ve tiyatro sanatçılarıyla birlikte izleyicileri selamlamasıyla etkinlik sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zoraki Damat' Oyunu Büyük Beğeni Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement