Ahmet Bebeği Kaçıranların Polisle Karşılaştığı An Kameraya Yansıdı - Son Dakika
3. Sayfa

Ahmet Bebeği Kaçıranların Polisle Karşılaştığı An Kameraya Yansıdı

Ahmet Bebeği Kaçıranların Polisle Karşılaştığı An Kameraya Yansıdı

4 aylık Ahmet bebeği kaçıran 2'si kadın 3 kişi polisi karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Operasyon anı kameralara yansıdı.

09.07.2016 09:40  Güncelleme: 13:12

İstanbul Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırıldığı belirtilen 4 aylık Ahmet Davulcu, bulundu.

OPERASYON KAMERAYA YANSIDI

Polis Ahmet bebeği Pendik'te bir eve operasyon düzenleyerek buldu. Ahmet bebeği kaçıranların polisi karşılarında gördüğü an ise kameralara yansıdı.

KAÇIRANLAR POLİSİ GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Kameralara yansıyan görüntülerde, Ahmet Davulcu'nun bulunduğu evdeki 2'si kadın 3 kişi karşılarında polisi görünce şaşkınlık yaşıyor. Kadınlardan birinin konuşmakta güçlük çektiği görülüyor.

AKLİ DENGESİ BOZUK MU?

Bu kişilerin polisin Ahmet Bebekle ilgili sorularına anlaşılması güç yanıtlar verdikleri bebekten haberleri olmadıklarını ileri sürdükleri görülüyor. Bu sırada erkek şüphelinin konuşma güçlüğü çeken kadının hasta olduğunu ileri sürdüğü görülüyor. Zaman zaman çığlık atan bu şüphelinin 18 yaşından küçük bir çocuk olduğu belirtiliyor.


EVDE OPERASYON, DIŞARDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Ahmet bebeğin bulunduğu evde bunlar yaşanırken dışarda da etkili polis önlemi dikkat çekiyor. Operasyonun sürdüğü sırada bir cep telefonu kamerası da o anları kaydetti.

MAHALLELİ LİNÇ ETMEYE KALKTI

Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, binadan çıkarılırken, mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. Minik Ahmet'in pencereden atıldığını öğrenen mahalle sakinleri, şüphelileri linç etmeye çalıştı. Ekip aracına bindirilen şüpheliler polis tarafından kurtarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Ahmet Bebeği Kaçıranların Polisle Karşılaştığı An Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hayrikaya: devletin resmi nkah evlilik işlemi dururken bu islam evliğinedir tabiiki resmi nikantan sonra dini nikah yapıla bilir ya yapmayın bu arap geleneklerini türk ulussunun içine sokmayın bu işiderhal terkedin somra laiklik devrimini ciynemeyin yoksa afgan da ırakta ve taliban kadı8nıları gibi köle olur4lar vede olursunuzbırakın bu uytduruk şeyleri 2 5 Yanıtla

Advertisement