Avcılar'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendi - Son Dakika
3.Sayfa

Avcılar'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendi

Avcılar'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendiİSTANBUL Avcılar'da, tek katlı bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

16.02.2022 09:52  Güncelleme: 11:14

Avcılar'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendi

İSTANBUL Avcılar'da, tek katlı bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dükkanı açmaya çalıştığı sırada çıkan yangına müdahale etmeye çalışan 17 yaşındaki genç, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 08.40 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesinde tek katlı bir kasap dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerini açmaya giden 17 yaşındaki genç, kepenkleri açtığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Panikleyen genç, önce babasını aradı ardından itfaiyeye haber verdi. Dumanlar bir anda tüm iş yerini sararken genç, müdahale etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı ve dumanın etkisinde kaldı.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri 17 yaşındaki genci ambulansa götürerek ilk müdahalesini yaptı. İtfaiye ekipleri ise yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Müdahalenin ardından sağlık ekipleri genci tedbir amaçlı Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesinin olmadığı gencin tedavisine devam ediliyor.

Dükkanı kullanılamaz hale gelen Halil Bağlayan, "Aniden yandı, bilmiyoruz. Çocuk dükkanı açmaya geldi, açtığı gibi aradı baba yangın var, yetişin dedi. Geldik, duman alevler her tarafı sarmış. Elektrikten çıktı diye tahmin ediyoruz" dedi.

Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

Avcılar\'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Avcılar'da iş yerinde çıkan yangına müdahale eden genç, dumandan etkilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement