Çanakkale'de av malzemeleri satan işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çanakkale'de av malzemeleri satan işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız yakalandı

Çanakkale\'de av malzemeleri satan işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız yakalandı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir av malzemesi satan işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız, polis tarafından yakalandı. İşyeri sahibi, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızın kimliğini tespit etti ve polise şikayette bulundu. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra üzerinde yapılan aramada 2 tabanca ve bıçak bulundu.

19.08.2023 19:59

Çanakkale'nin Biga ilçesinde av malzemeleri satan bir işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız polis tarafından yakalandı.

Olay, 11 Ağustos'ta Biga'da bir av malzemesi satan işyerinde yaşandı. İşyeri sahibi Nur Eren, mesai bitimi yaptığı sayım sırasında kurusıkı tabancaların eksik olduğunu fark etti. Tabancalardan birinin çalındığı şüphesiyle işyerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde işyerine gelen bir kişinin incelediği havalı tüfeği beline koyduğu görüldü.

İşyeri sahibi polise giderek şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan hırsızlık olayının şüphelisi M.Ü. olduğu tespit edildi. Şüpheli M.Ü. ilçeye bağlı Balıklıçeşme köyünde bir minibüste İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 2 tabanca ve bıçak çıktı. Şüpheli M.Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de av malzemeleri satan işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement