Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı

Hatay'da trafik kazası yaralısı olarak getirildiği hastanede ensesinden tabancayla vurularak öldüğü belirlenen servis şoförünün, yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı.

25.01.2018 19:39  Güncelleme: 21:30

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trafik kazası yaralısı olarak getirildiği hastanede ensesinden tabancayla vurularak öldüğü belirlenen Mehmet Ateş'in, yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı. Ateş'in katil zanlıları olarak eşi ile ilişki yaşadığı belirtilen yeğeni tutuklandı.

İskenderun'da bulunan özel bir hastaneye trafik kazası yaralısı olarak getirilen servis sürücüsü 34 yaşındaki Mehmet Ateş'in ensesinden ateşli silahla yaralandığı belirlendi.

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı

ARAÇTA MERMİ GİRİŞLERİ BULUNDU

Yoğun bakıma alınan Ateş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Ateş'in vurulduğu kazanın meydana geldiği İsmet İnönü Mahallesi'nde geniş çaplı araştırma yaptı. Ateş'in kullandığı servis minibüsünün çalışır halde bulunduğu ve iki araca çarpıp durduğu belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri, araçta mermi girişi tespit etti.

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı

EŞİ VE YEĞENİ TUTUKLANDI

Soruşturmayı genişleten polis,ensesinden vurularak öldüğü anlaşılan Mehmet Ateş'in yakın çevresi üzerine odaklandı. Ateş'in eşi Zeynep Ateş (29) ve yeğeni Vedat Karaca (22) ile ağabeyi H.A. gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada Zeynep Ateş'in, Vedat Karaca ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cinayeti de 'yasak aşk' yüzünden işlediği iddia edildi. Mehmet Ateş'in öldürülmesi ile ilgili 3 şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı

TABANCAYI TOPRAĞA GÖMDÜLER

Bu arada polis şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda yaptığı araştırmada bahçede gömülü olarak bir tabanca ile evlerde 5 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Adliyeye çıkan 3 çocuk annesi Zeynep Ateş ile yeğen Vedat Karaca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Hatipoğlu : Aşk-ı memnunun etkileri işte 13 2 Yanıtla
  • teskilat: atalarimiz bosuna dememisler,ELINE BELINE DILINE sahip olacaksin. 15 0 Yanıtla
  • ağaoğlu: kadınla yeğen haltı işliyo olan zavalı adama ve cocuklarına oluyo :) belkide hayat tıpkı balıkçıların dediği gibidir Rastgele.... 12 0 Yanıtla
  • kamil: ne bekliyorsun.tv lerde aşkı memnu vs gibi dizileri millete seyrettirirsen toplum böyle olaylara alıştırıyorlar 10 0 Yanıtla
  • MAHMUT Van: CINAYETLERIN ÇOĞU YA KARI KIZ YADA PARA PUL IKI CIHANINDE MAF EDIYORLAR YAZIK 10 0 Yanıtla
  • Günay : Evli kadınlarla olan erkeğe ben erkek demem. 6 1 Yanıtla
  • maho aga: kadınlara yüz veren kadınlardır.. derhal değişmeli..suç işleyen kadında ağır ceza almalı..kadinlar çıldırdı günümüzde 4 2 Yanıtla
  • Mehmet yeşil : Ayşe yobazı adanalılar seni çok incinmiş belli cahil 2 4 Yanıtla
  • İbiş: Bunlar kendilerini behlül’le bihter sanıyorlar zannımca 5 0 Yanıtla
  • İsmail boz : Ondan sonra kadına neden şiddet Kiyma çekcen böle kadınlardan 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement