Silahlı Fotoğrafını Paylaştı, 'Yolun Sonuna Geldik' Yazıp İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Silahlı Fotoğrafını Paylaştı, 'Yolun Sonuna Geldik' Yazıp İntihar Etti

- Silahlı fotoğrafını paylaştı, 'yolun sonuna geldik' yazıp intihar ettiANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, iş arkadaşlarının bulunduğu Whatsapp grubuna kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp, intihar etme sebebinin 3 kişiye bağlayarak, 'Artık yolun sonuna geldik.

02.11.2017 17:14

- Silahlı fotoğrafını paylaştı, 'yolun sonuna geldik' yazıp intihar etti

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, iş arkadaşlarının bulunduğu Whatsapp grubuna kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp, intihar etme sebebinin 3 kişiye bağlayarak, 'Artık yolun sonuna geldik. Kimse cenazeye gelmesin' notunu düştükten sonra yaşamına son verdi.

Olay, sabah saatlerinde Sugözü Mahallesi Tepe Mevkiindeki meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya hizmet biriminde çalışan Hakan Şahin (43), otomobiliyle yol kenarına çektikten sonra iddiaya göre, iş arkadaşlarının bulunduğu Whatsapp grubuna kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp, 'Artık yolun sonuna geldik. Bunun sorumlusu S. Y., S. A. ve A. Y. bu yerde arkası olan kullandı kullansın bakalım. Son olarak kimse cenazeme gelmesin Allah seni bildiği gibi yapsın S. hanım.' notunu arkadaşlarıyla paylaştıktan tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Yazıyı okuyan arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı soruştururken, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından tek kurşunla yaşamına son veren Şahin'in cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Silahlı Fotoğrafını Paylaştı, \'Yolun Sonuna Geldik\' Yazıp İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Silahlı Fotoğrafını Paylaştı, 'Yolun Sonuna Geldik' Yazıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement