Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü

Antalya'da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İngiliz vatandaşı 46 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Yolun karşısına geçmeye çalışan talihsiz kadına önce, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç sürücüsü çarptı. Yola savrulan kadını fark etmeyen bir başka sürücü ise kadının üzerinden geçti.

07.09.2020 11:47  Güncelleme: 17:33

Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı, ardından yerde yatarken üzerinden başka bir otomobilin geçtiği İngiliz turist yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kestel Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan İngiltere vatandaşı Fezhana Bettael'e (46), Gazipaşa istikametinden Antalya yönüne seyir halinde olan Ahmet Ş.'nin (24) kullandığı 07 HTN 80 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan Bettael yerde yatarken, Deniz G. idaresindeki 07 ABG 786 plakalı otomobil kadının üzerinden geçti.

İLK ÇARPAN ARAÇ TAKLALAR ATARAK DURABİLDİ

Kadına ilk çarpan07 HTN 80 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüzdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride fırlayan araç taklalar atarak durabildi. Araç sürücüsü Ahmet Ş. kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

İNGİLİZ KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde, İngiliz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Bettael'in cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, sürücü Ahmet Ş. ve Deniz G. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü
Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü
Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilin çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden geçtiği İngiliz turist öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Angara: Allah göstermesin yakınımdan birine bu ülkede araba çarpsa,,,içeri girip çıkmaması için elimden geleni yaparım... Nüfusun yüzde 10 bu ülkede trafikte saygı, sabır var.. 1 1 Yanıtla
  • REMZİ AK: TÜRKİYE'DE TRAFİKTE YAYALAR,MOTOSİKLETLİLER VE BİSİKLETLİLER İÇİN CANLI KALMAK MALESEF HERKESİN HARCI DEĞİL. 2 0 Yanıtla

Advertisement