Dünyanın En Seçkin Ayakkabı Markaları TakaTuka.com'da - Son Dakika
Advertorial Haberler

Dünyanın En Seçkin Ayakkabı Markaları TakaTuka.com'da

Dünyanın En Seçkin Ayakkabı Markaları TakaTuka.com\'da

Birbirinden seçkin ayakkabı markalarını, onlarca renk ve model seçeneğiyle müşterilerine sunan TakaTuka.com, ürün gamına yeni seçenekler eklemeye devam ediyor.

08.07.2014 14:44  Güncelleme: 14:36

Dünyanın önde gelen ayakkabı markalarının gücüyle Ağustos 2012’den beri müşterilerine hizmet veren TakaTuka.com; Crocs, Keen, Stride Rite, Robeez, Birkenstock, Tkees, Fit Flop, Havaianas, Bobux, Sperry Top-Sider, Merrell, Salomon, Skechers, Keds, New Balance, Jessica Simpson ve daha birçok markayı bünyesinde bulunduruyor.

Ayakkabı sektöründe Türkiye’nin en iyi alışveriş sitelerinden biri olma vizyonuyla kurulan TakaTuka.com, portföyüne yeni eklediği markalarla müşterilerine daha geniş yelpazede hizmet sunmayı hedefliyor.

Online ayakkabı satışı yapan TakaTuka.com; Türkiye’deki tek yetkili online satış sitesi olduğu Crocs ve Stride Rite markalarının yanı sıra, 60’tan fazlamarkasını tek bir platformda müşterilerine ulaştırıyor. Kadın, erkek, genç, çocuk her kesime ve tarza hitap eden ayakkabı modellerinin yer aldığı TakaTuka.com, müşterilerine ücretsiz kargo, farklı ödeme seçenekleri, 30 gün iade garantisi ve bir çok üründe aynı gün kargo imkanı da sunuyor.

TakaTuka.com’da satışa sunulan markalar hakkında detaylı bilgi veren TakaTuka.com Kurucu Ortağı Sevda Oğuz şunları dile getirdi; “İlk olarak, kaymayan yapısı ve iz bırakmayan tabanıyla denizciler için tasarlanan , günümüzde farklı tasarımı ve sunduğu konfor sayesinde tüm dünyanın giydiği bir fenomen haline geldi.”

Markalarımızdan Stride Rite, “Yürüme Öncesi”, “İlk Adım” ve “Özgür Adımlar” aşamalarıyla çocuğunuzun her adımında değişik koleksiyon ve teknolojilerle yanında olmaya devam ediyor. 90 yıldır dünyada milyonlarca aile Stride Rite’a güvendi ve güveniyor. Klasik tekne ayakkabısı olarak yola çıkan ünlü Amerikan markası Sperry Top-Sider, zamanla bir tarz ve moda oluşturdu. Bu ayakkabılar denizde olduğu kadar günlük yaşamda da kullanılmaya başlandı.

TakaTuka.com’da en geniş koleksiyonları ile yer alan Keen ve Merrell gibi markaların su, arazi, sıcak, soğuk vb. her etkiye dayanıklı özel modelleriyle her türlü maceraya atılabilirsiniz. Kaliteli işçilik ve materyal kalitesiyle her amaca özel üretilen Merrell, konfor-performans birlikteliğini en güzel uygulayan outdoor ayakkabı markalarından biridir. Şehir ve doğa koşullarında üst düzey avantaj ve farklılık yaratmayı başaran Keen ise yaşam dolu, şehir-doğa aktiviteleriyle hayatına renk katmayı sevenlerin öncelikli tercihi olmaktadır.

Alman teknolojisiyle ayak ve parmakların özgürce hareket edebilmesi için tasarlanmış olan Birkenstock modellerinin, ayak şekline uygun taban tasarımı, topuk için derinlik, parmaklar için extra alan gibi özelliklerle Birkenstockve sandaletleri ayaklara rahatlıktan fazlasını sağlamaktadır.

Dünyanın en rahat terlik markası olmayı misyon olarak benimsemiş FitFlop, üstün teknolojik özelliklerini, güncel trendlerle birleştirmiştir. Özel teknolojisi ile spor yapmaya vakit bulamayanlar için geliştirilen özel tabanı sayesinde yürürken egzersiz yapma imkanı sunmaktadır.

Parmak arası terliği plajlardan sokaklara taşıyan Brazilya markası Havaianas, 1962 yılında Japon Zori sandallarından esinlenmiş, hammaddesi yüzde 100 kauçuk olarak hazırlanan doğal, rahat, dayanıklı flip flop’lar (parmak arası terlik) üreterek dünya yıldızlarının vazgeçilmezi olmuştur.

Amerikan kültürünün simgesi haline gelen, yumuşak ve sessiz tabanlarıyla ünlü olan Keds, günümüzde de özgün stilinden ödün vermemiş fakat güncel trendlere ayak uydurmayı başarmıştır. ABD’nin en büyük ünlülerin markası olan Jessica Simpson, stil bilinci olan, ikonik genç bayanların kendi rahat ve zamansız kişiliklerini yansıtmak için seçtikleri bir marka olarak göze çarpıyor. Genç kızların trendy olmalarına olanak sağlayan bu markanın çocuk ayakkabıları da Jessica Simpson tarafından tasarlanıyor.”


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Haberler Dünyanın En Seçkin Ayakkabı Markaları TakaTuka.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement