Göbek Eriten Su - Son Dakika
Advertorial Haberler

Göbek Eriten Su

Yurtdışında oldukça yaygın olan Alkali Diyetini, ülkemizde ise Diyetisyen Dr. Ayşegül Çoruhlu ve Prof. Dr. Ahmet Maranki önermekte. Televizyonlardan sıkça tanıdığımız İkbal Gürpınar ve Deniz Seki, Alkali diyeti ile zayıfladıklarından bahsetmişler. Ana haber bültenlerine bile konu olan bu özel diyeti biz de sizler için inceleyelim istedik.

17.09.2014 08:46  Güncelleme: 14:47

Su İçerek Kilo Verdiriyor
AlkaDays içtiğiniz suyun alkali seviyesini yükselterek vücudunuzun bu doğrultuda yağ yakımını hızlandırır. Kilo vermek ilk hedef olduğu için, kilo verirken sağlığımızı olumsuz etkileyebileceğimizi düşünmüyoruz bile. Oysa diyet seçerken hem kalıcı kilo kontrolü hedeflemeli hem de daha sağlıklı bir beslenme şekli ve yaşam tarzı olmalıdır.
AlkaDays bu amaçları hedefleyen bir beslenme şekli olarak öne çıkıyor. Araştırmalara göre, şimdiye kadar olan diyet önerilerindeki eksik kalan parçanın vücudun asit-alkali dengesinin daima korunması gerekliliği olduğu açıklanmaktadır.
AlkaDays’in amacı; vücudun asit-alkali dengesini koruyarak başvuran kişinin fiziksel, zihinsel, ve emosyonel performansını arttırmaktır. Kişinin kilo kontrolünü sağlamak, mevcut hastalıklarının tedavisinde tıbbi destek olmak ve koruyucu tıp uygulamalarıyla uzun süreli sağlık halini korumaktır.

Göbek Eriten Su
Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement