Hamburg'da havalimanında kızını rehin alan adam 18 saatin ardından teslim oldu - Son Dakika
Dünya

Hamburg'da havalimanında kızını rehin alan adam 18 saatin ardından teslim oldu

Almanya'nın Hamburg şehrindeki havalimanında bir Türk, 4 yaşındaki kızını rehin aldı. Bir uçağın altına girip kızıyla birlikte Türkiye'ye gitmek isteyen adam, polisle 18 saatlik pazarlığın ardından teslim oldu. Adam tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kızı ise hastaneye kaldırıldı.

05.11.2023 17:17

Almanya'nın Hamburg kentindeki Helmut Schmidt Havaalanı'nda yaşanan rehine krizi 18 saat sonra sona erdi.

Almanya'da havalimanında kızını rehin alan Türk, 18 saat sonra teslim oldu

18 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Almanya'nın Hamburg kentinde dün gece aracıyla Helmut Schmidt Havaalanı'nın apronuna girerek 4 yaşındaki kızını rehin alan Türk baba, ikna çalışmalarının ardından 18 saat sonra polise teslim oldu. Küçük kız havaalanındaki sağlık ekiplerine teslim edilirken, 35 yaşındaki Türk vatandaşı olan baba ise polis tarafından tutuklandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, havaalanında uçuşların başlaması ve havaalanına gelen bağlantı yollarının tekrar trafiğe açılması için çalışma başlatıldığı duyuruldu.

SAHTE İLAN VERİP ESKİ EŞİYLE BULUŞMUŞ

Türk babanın, eski eşiyle iletişim kurmak için internete verdiği satış ilanını kullandığı ortaya çıktı. Sahte bir e-posta adresi ile eski eşiyle iletişime geçen şahsın, hiçbir şeyden haberi olmayan eski eşiyle buluşup kızını kaçırdığı öğrenildi.

Almanya'da havalimanında kızını rehin alan Türk, 18 saat sonra teslim oldu

TÜRKİYE'YE GİTMEK İSTEMİŞTİ

Küçük kızını ayrıldığı eşinden kaçıran baba, havaalanında havaya 2 el ateş açtıktan sonra tarifeli bir uçağın altına girerek kendi çocuğunu rehin almıştı. Baba, kızıyla birlikte Türkiye'ye gitmeyi talep etmişti.

Hamburg\'da havalimanında kızını rehin alan adam 18 saatin ardından teslim oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hamburg'da havalimanında kızını rehin alan adam 18 saatin ardından teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement