Roma Derbide Lazio'yu Perişan Etti! - Son Dakika
Dünya

Roma Derbide Lazio'yu Perişan Etti!

Roma Derbide Lazio\'yu Perişan Etti!

Roma'ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Stephan El Shaarawy, 64. dakikada Edin Dzeko, 83. dakikada Alessandro Florenzi ve 87. dakikada Diego Perotti kaydetti.

03.04.2016 18:17

Roma'ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Stephan El Shaarawy, 64. dakikada Edin Dzeko, 83. dakikada Alessandro Florenzi ve 87. dakikada Diego Perotti kaydetti. Lazio'nun tek golü 75'te Marco Parolo'dan geldi.

Derbiye yedek başlayan Dzeko, 60. dakikada oyuna girdikten sadece 4 dakika sonra fileleri havalandırarak galibiyette pay sahibi oldu. Roma'da maça başlayan Salih Uçan ise mücadelede şans bulamadı.

İlk yarı oldukça etkisiz bir görüntü sergileyen Lazio, ikinci yarı iki farklı geriye düşmesinin ardından Roma kalesinde ciddi tehlikeler yarattı. Lazio, ilk golü bulana kadar iki kez direğe takılırken, farkı bire indirdikten sonra puan getirecek gol ve goller bulamadı. Sonrasında Roma'nın üçüncü ve dördüncü golleri, Lazio'yu yıktı ve maçın kaderi belli oldu. Bu arada Lazio'da Wesley Hoedt, 64 ve 90+94. dakikada gördüğü kartlarla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Şampiyonlar Ligi bileti isteyen Roma puanını 63'e yükseltti ve haftayı üçüncü sırada kapattı. Lazio ise 42 puanda kaldı.

İtalya Ligi'nde gelecek hafta Lazio, Palermo'ya konuk olacak. Roma, Bologna'yı ağırlayacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Roma Derbide Lazio'yu Perişan Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement