Sağlam Dişleri Çeken Sadist Dişçiye 8 Yıl Hapis - Son Dakika
Dünya

Sağlam Dişleri Çeken Sadist Dişçiye 8 Yıl Hapis

Sağlam Dişleri Çeken Sadist Dişçiye 8 Yıl Hapis

Fransa'da 100'den fazla hastasının sağlam dişlerini çekmek ve diş etlerini parçalayıp çene kemiklerini kırmakla suçlanan diş hekimi, sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

26.04.2016 15:02  Güncelleme: 15:50

Chateau-Chinon adlı kasabada muayenehanesi bulunan 51 yaşındaki Nierop, yerel basında "Korkunç Dişçi" olarak tanımlanıyordu.

MESLEKTEN MEN EDİLDİ

Meslekten men edilen Nierop, ayrıca 10.500 euro para cezasına çarptırıldı. Nierop ilk şikayetlerden sonra Kanada'ya kaçmış ve 2014'te Fransa'ya iade edilmişti. Nevers kasabasında görülen davada, Nierop'un bazı hastalarının çene kemiklerinin kırıldığı ve ağızlarında geçmeyen apseler oluştuğu belirtildi.

Hastalarına sadistçe davranmakla suçlanan Van Nierop, 120 kişinin şikayeti üzerine Haziran 2013'te gözaltına alındı.

Ancak Nierop aynı yıl Aralık'taki duruşmasınden önce ülkeyi terk etti. Fransa Hükümeti'nin hakkında uluslararası yakalama emri çıkarttığı diş hekimi Kanada'nın New Brunswick eyaletine bağlı küçük bir kasabada yakalandı.

BBC Paris muhabiri Hugh Schofield, Nierop'un birçok kişinin "kabusu" olduğunu söylüyor. Muhabirimiz, kasaba halkının başlangıçta çalışkan, güleryüzlü, büyük bir köpeği olan ve puro içen Nierop'u çok sevdiğini, ancak sonra havanın değiştiğini söylüyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Sağlam Dişleri Çeken Sadist Dişçiye 8 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mte: benimde aynen başıma geldi malesef doktor bayandı sağlam dişimi cekti bide halen kendisini haklı bulup seni ağrını hafifletim diye bana bağırdı östelik türkiyede doktorlara cok hak verirler 18 3 Yanıtla
  • Türkoğlu: Beni Türk doktorlarına emanet edin 3 0 Yanıtla
  • samsun55: işte örnek aldığınız avrupalılar.. 0 2 Yanıtla
  • kamil dayyar: Bu adam daha önce AKP MKYK üyesiydi.Bu milletin dişlerini sökücez demişti. 0 1 Yanıtla
  • cızz: Buraya gelseydi yargilanmazdı. 1 0 Yanıtla

Advertisement