Yunan Bakanın Uygunsuz Fotoğrafı Ülkeyi Katırştırdı - Son Dakika
Dünya

Yunan Bakanın Uygunsuz Fotoğrafı Ülkeyi Katırştırdı

Yunanistan'da Denizcilik Bakanının ülkenin önde gelen dizi oyuncularından biriyle çekilen uygunsuz fotoğrafı büyük yankı uyandırdı.

17.06.2014 10:28  Güncelleme: 10:40

Yunanistan Denizcilik Bakanı Miltiadis Varvitsiotis'in, ülkenin en ünlü dizi oyuncularından Hristina Papa’nın şortunun içine elini sokması ülkeyi karıştırdı.

İSTİFİNİ BOZMADI

Yunan gazetesi Tribune'nin haberine göre, Yunanistan Denizcilik ve Ege Bakanı Miltiadis Varvitsiotis'in açık ortamda arkadaşı Papa'ya yaptığı hareketin fotoğraflarını yayınladı. Başbakan Andonis Samaras’ın açıkladığı yeni kabinede bakanlık koltuğunu koruyan Varvitsiotis, Ege’de Paros adasındaki Logara sahilinde bir tavernaya gitti ve bir ara elini ünlü sinema ve dizi sanatçısı Hristina Papa’nın plaj kıyafetinin içine soktu. Fotoğraf çekildiğini fark eden Varvitsiotis hiç rahatsız olmadan arkadaşı Papa’yı okşamaya devam etti.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Daha birkaç ay önce armatör Melina Travlu ile aşk yaşadığı söylenen, geçen yıl da iş kadını İoli Fotopulu ile ilişkisi olan Varvitsiotis’in Papa’nın kalçasını okşarken yakalanması gündeme bomba gibi düştü. Tribune gazetesi Varvitsiotis’in fotoğrafını yayınlarken altına "Bakan bu tavernayı ölümsüzleştirdi" yazdı.

Yunan Bakanın Uygunsuz Fotoğrafı Ülkeyi Katırştırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Yunan Bakanın Uygunsuz Fotoğrafı Ülkeyi Katırştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement