Koç Üniversitesi'nden Tanıtım Günleri! - Son Dakika
Eğitim

Koç Üniversitesi'nden Tanıtım Günleri!

Koç Üniversitesi\'nden Tanıtım Günleri!

Koç Üniversitesi, 2013 yılı tercih tanıtım döneminde üniversite adayları ve aileleriyle bir araya geliyor.

02.07.2013 18:00

Koç Üniversitesi, eğitim olanakları, akademik programları, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurt içi ve yurt dışı olanakları hakkında ailelere ve aday öğrencilere detaylı bilgileri vermek amacıyla 1 Temmuz – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında Rumelifeneri Kampüsü'nde 'Tanıtım Günleri' gerçekleştiriyor.

Koç Üniversitesi 1 Temmuz – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında, eğitim olanakları, akademik programları, burs seçenekleri, kampüs imkanları ve sosyal faaliyetleri hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla ücretsiz servis olanağı ile Rumelifeneri Kampüsü 'Tanıtım Günleri'nde aday öğrenciler ve aileleriyle bir araya geliyor.

1 Temmuz – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında hafta sonları da dahil haftanın her günü Sarıyer'de bulunan Rumelifeneri Kampüsü'nde düzenlenecek tanıtım günlerinde adaylara ve ailelerine Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, eğitim sistemi ve üniversitenin sunduğu olanaklar hakkında bilgi verecek.

Tanıtım günlerinde her fakülteden konusunda deneyimli öğretim görevlileri, bölümler ve fakülteler hakkında aday öğrencileri ve aileleri bilgilendirecek. Genel tanıtım sunumunun ardından her fakülte için tahsis edilen sınıflarda ilgili öğretim görevlileriyle öğrenciler bir araya gelebilecek.

Tanıtım programı hafta içi 13.00, haftasonu 10.45'te başlayacak. Aday öğrenciler, kampüste yer alan Bilgilendirme Merkezi'ni tercih dönemi boyunca haftanın her günü 09.00 - 18.00 saatleri arasında arayabilir ve ziyaret edebilir.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Koç Üniversitesi'nden Tanıtım Günleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement