YKS Temel Yeterlilik Testi bugün yapıldı - Son Dakika
Eğitim

YKS Temel Yeterlilik Testi bugün yapıldı

YKS Temel Yeterlilik Testi bugün yapıldı

Bugün saat 10.15'te başlayan YKS Temel Yeterlilik Testi sınavına öğrenciler aileleriyle birlikte geldi. Sınav saatinin başlamasına 15 dakika kala kapılar kapandı. Son dakikalarda gelen öğrenciler koşarak okullara yetişmeye çalıştı. Veliler ise öğrencilerini sakinleştirerek iyi niyet dileklerinde bulundu.

17.06.2023 11:53
p> YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı bugün saat 10.15'te başladı. Beylikdüzü'nde sınav saatinden dakikalar önce, öğrenciler aileleriyle birlikte sınava girecekleri okullara geldi. Burada aileler, sınava girecek olan öğrencileri sakinleştirerek iyi niyet dileklerinde bulundu. Öğrenciler evraklarını görevlilere gösterdikten sonra okullara girdi. Sınav saatinin başlamasına 15 dakika kala kapılar kapandı. Son dakikalarda gelen öğrenciler koşarak okullara yetişmeye çalıştı.Torunu için Hatay'dan gelen Yüksel Peltek, "Bizde heyecan yok, o çok heyecanlı. Dün akşam saat 10'a kadar da çalıştı. Onun hayatı, ne yaparsa kendisi için yapacak. Ben hukuk okumasını istiyorum, hukuk okuyacak torunum" dedi.

Bir başka veli Aydın Mermer ise, "Gençlerimiz bir sene boyunca çok çalıştılar. Keşke 2 güne sığmasa bu mevzular daha uzun zamana yayılsa. Gençlerimiz o psikolojiyi daha rahat atlatsalar ama haklarında hayırlısı olsun. Ben oğlumu getirdim. Psikolojik olarak da bayağı zor atlattılar. Tabi kilo aldılar, evde malum kalıyorlar. İyi çalıştığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim YKS Temel Yeterlilik Testi bugün yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement