Akbank, Müşterisi ile Buluştuğu Toplantıların 13.'sünü Elazığ'da Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Akbank, Müşterisi ile Buluştuğu Toplantıların 13.'sünü Elazığ'da Yaptı

Akbank, Müşterisi ile Buluştuğu Toplantıların 13.\'sünü Elazığ\'da Yaptı

Akbank tarafından dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen buluşmaların 13.toplantısı Elazığ'da yapıldı.

20.07.2012 14:54

Akbank tarafından dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen buluşmaların 13. toplantısı Elazığ'da yapıldı.

Elazığ ve çevre illerden çok sayıda sanayici, işadamı ve yöneticinin ağırlandığı toplantıya, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt, Bireysel Bankacılık Bölüm Başkanı Ertunç Tümen, AkLease Genel Müdürü Tuncer Mutlucan ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü Önder Topaloğlu katıldı. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, dünya ekonomisinde bulunduğu yerin çok üstünde bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Binbaşgil, Türkiye'nin özellikle yüksek mali disiplin, düşük borçluluk oranları ve sağlam bankacılık sektörüyle diğer birçok gelişmiş ülkeden ayrıştığına dikkat çekti. Dünyanın 17. Avrupa'nın ise 8. en büyük ekonomisine sahip Türkiye'nin rotasını, yüzde 8'lik büyüme hızıyla 2023 yılında 2 trilyon dolarlık GSYH ile dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almaya çevirdiğine dikkat çeken Binbaşgil, "Ancak bu vizyonu ele ele vererek, tüm illerimizin katkısıyla gerçekleştirebiliriz. Bu amaca daha hızlı ulaşmak için illerimizin rekabetçiliğini, sanayileşme oranını, üretim, istihdam ve ihracat potansiyellerini daha da artırmalıyız" dedi.

Elazığ'da, 2012 Haziran sonu itibariyle yaklaşık 330 milyon lira kredi kullandırdıklarını vurgulayan Binbaşgil, ilde 41 bine yakın müşteriye sahip olduklarını ifade etti. Binbaşgil, Elazığ'daki 3 Şube, 10 ATM ve yaklaşık 30 Akbanklı ile birlikte müşterilerin finansal ihtiyaçlarına pratik, hızlı ve modern çözümler sağladıklarını sözlerine ekledi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Akbank, Müşterisi ile Buluştuğu Toplantıların 13.'sünü Elazığ'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement