Ankara'ya Açık Merkez Konsepti - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'ya Açık Merkez Konsepti

Ankara\'ya Açık Merkez Konsepti

İnşaat Sektörünün Köklü Kuruluşu Tepe İnşaat, Ankara'da Üst Gelir Grubuna Yeni Bir Yatırım ve Yaşam Konsepti Sunuyor. Eskişehir Yolu 9. Km Üzerinde Yer Alan 218 Adet Ofis, 100 Adet Stüdyo ve 37 Mağazadan Oluşan Tepe Prime Projesinin Satışları Devam Ediyor.

14.10.2009 01:42

İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Tepe İnşaat, Ankara’da üst gelir grubuna yeni bir yatırım ve yaşam konsepti sunuyor. Eskişehir Yolu 9. km üzerinde yer alan 218 adet ofis, 100 adet stüdyo ve 37 mağazadan oluşan Tepe Prime projesinin satışları devam ediyor.

Ankaralılar için yaşam merkezi olması planlanan ve AVM’lerden farklı bir konseptte yaratılan Tepe Prime, mimari ayrıntılarıyla dikkat çekiyor. Mimar Ali Osman Öztürk’ün tasarladığı ve Buseness, Residence ve Avenue olmak üzere üç bölümden oluşan Tepe Prime, Türkiye için yeni bir anlayış olan açık merkez konseptini Ankaralılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son, Tepe Prime’ın Ankara’nın en prestijli yapılarından biri olacağını belirterek şöyle konuştu:

Krize rağmen satarız

“Tepe Prime, altı üniversite arasında, Ankara’nın kalbinin attığı bir yerde şekilleniyor. Ankara ve Ankaralılar için ciddi bir yatırım ve yaşam merkezi olacak. Tepe İnşaat olarak bu projede ilk hedefimiz, AVM konsepti dışına çıkmaktı. Kutu gibi, havasız, sıkıcı bir merkez yaratmaktansa; daha sıcak ve bir o kadar da huzurlu bir merkez inşa etmek istedik. Tepe Prime’ın tanıtımlarına yeni başlamamıza rağmen, satışa çıkarılan 130 ofisin 101 tanesini satmış bulunuyoruz. Projenin kalitesi, güven ve yılların getirisi olan kemikleşmiş müşteriler ve bizleri krize rağmen ayakta tuttu. 2006 yılında yapamadığımız satışların çoğunu, kriz ortamına rağmen bu proje sayesinde yapmış bulunuyoruz. İnsan yaşamını ve kalitesini ön plana taşıdığımız Tepe Prime projesi, Ankaralılara yeni bir hayatın kapılarını aralayacak.”

2011 yılında bitirilmesi planlanan Tepe Prime; modern ve güvenli ofislerin olduğu Tepe Prime Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan yaşam merkezi Tepe Prime Avenue ve stüdyoların yer aldığı Tepe Prime Residence olmak üzere üç bölümden oluşuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Ankara'ya Açık Merkez Konsepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement