Eskiden Döviz Bulamayan 1 YTL'ye Mazot Vaat Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Eskiden Döviz Bulamayan 1 YTL'ye Mazot Vaat Ediyor

Eskiden Döviz Bulamayan 1 YTL\'ye Mazot Vaat Ediyor

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Dışarıdan Döviz Bulamayıp Ülkeye Mazot Getiremeyenler, Şimdi Mazotu 1 YTL'ye İndirmeyi Vaat Ediyorlar" Dedi.

01.07.2007 02:23

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Dışarıdan döviz bulamayıp ülkeye mazot getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL’ye indirmeyi vaat ediyorlar" dedi.

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan, AKP Eskişehir milletvekili Murat Mercan, diğer milletvekili adayları ve partililerle Eskişehir’in Alpu ilçesi Kaymakamı Tarık Bahadır’ı ziyaret etti ve muhalefete ’dövizli mazotlu’ yüklendi.

KASAYI BOŞALTMAK İSTİYORLAR: Hükümetin bütçe açıklarını kapatıp, devletin boşalan kasalarını doldurduğunu ifade eden Unakıtan, şöyle konuştu: "Kasa doldu ya, şimdi tekrar iktidara gelmek istiyorlar. Tekrar kasayı boşaltmak istiyorlar. Biz bu paraları milletin menfaati için harcıyoruz. Onlar hizmet için gelmek istemiyorlar, yine götürmeyi hedefliyorlar. Daha önce kasayı boşaltan aynı adamlar. Bu millet onları gördü. Dışarıdan döviz bulamayıp ülkeye mazot getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL’ye indirmeyi vaat ediyorlar. Ülkeyi maceralara sürükleyecek olanlara imkan vermeyin. Huzur, güven, kalkınma nerede? Hizmeti kim getirecek? Ne olursa olsun, tek parti hükümeti olsun. Sakın. Memleket koalisyonda bir yere gitmez. Ona göre kararınızı verin."

AHSEN HANIM’LA NİKAH TAZELEDİ: Eşi Ahsen Unakıtan’a hediye edilen gümüş takı seti set içindeki yüzüğü eşinin parmağına takarak "Alpu’da nikah tazeledik" diyen Maliye Bakanı Unakıtan, Alpu Belediye Başkanı Mustafa Gökçe’yi de ziyaret etti. Unakıtan, AKP Eskişehir 1’inci sıra milletvekili adayı da olduğunu hatırlatarak, Alpuluların artık bir bakanlarının olduğunu belirterek, "Yürüyüşünüz bile değişmeli. Çünkü bir bakanınız var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Eskiden Döviz Bulamayan 1 YTL'ye Mazot Vaat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement