Hem Ağladı, Hem Ağlattı - Son Dakika
Ekonomi

Hem Ağladı, Hem Ağlattı

Hem Ağladı, Hem Ağlattı

'Fotoğraflarla Türk Basını 1830-1938' Sergisindeki Bir Fotoğrafta Annesinin Resmini Gören Bir Kişi, 'Bu Benim Annem' Diyerek Gözyaşlarına Hakim Olamadı.

29.06.2007 14:01

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün "Fotoğraflarla Türk Basını 1830-1938" sergisindeki bir fotoğrafta annesinin resmini gören bir kişi, "bu benim annem" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen 14. Yerel Medya Eğitim Semineri etkinlikleri çerçevesinde Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından "Fotoğraflarla Türk Basını 1830-1938" sergisi açıldı. Sergiyi gezen vatandaşlardan Turizm İşletmecisi Yılmaz Kavuşturucu (62), sergideki bir fotoğrafta annesini görünce, "Bu benim annem" diyerek ağlamaya başladı. Kavuşturucu'nun gözyaşlarına hakim olaması, diğer konukların da duygulanmasına neden oldu. Fotoğrafın kendisinde bulunmadığını söyleyen Kavuşturucu, yetkililerden fotoğrafı istedi. Annesi Vasfiye Kavuşturucu'nun evlerinin önünde çekilen fotoğrafını görünce çok şaşırdığını ve duygulandığını belirten Yılmaz Kavuşturucu, fotoğrafın ne zaman çekildğini bilmediğini söyledi.

Seminerin ikinci gününde ise Yılmaz Kavuşturucu'ya bir sürpriz yapılarak, annesin yer aldığı fotoğraf, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Vekili Salih Melek tarafından hediye edildi. Bu jest karşısında duygularını gizleyemeyen Kavuşturucu, "Bu resim bende çok güzel bir hatıra olarak kalacaktır. Bu resmi bana veren Genel Müdür Vekilimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

(HK-AK)

29.06.2007 13:47 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hem Ağladı, Hem Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement