Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu... - Son Dakika
Ekonomi

Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu...

Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu...

3.Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu, 17-18 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

05.10.2011 15:41

Türk hükümeti ile Atlantic Council Dinu Patriciu Eurasia Center işbirliğinde, çok sayıda bölgesel ve uluslararası kurum ve kuruluşun desteğinde düzenlenen 3. Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu, 17-18 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Atlantic Council'den yapılan açıklamada, foruma bu yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yanı sıra ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı William Burns, Irak Enerji İşlerinden sorumlu Irak Başbakan Yardımcısı Hüseyin El Şehristani, Afganistan Başkan Danışmanı Eşref Ghani, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Thomas Mirow, Uluslararası Enerji Ajansı Başekonomisti Fatih Birol ve Eni S.P.A'nın Üst Yöneticisi (CEO) Paulo Scaroni'nin katılacakları belirtildi.

Açıklamada, 17 Kasım 2011'de Ali Babacan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak forumda, üst düzey hükümet yetkilileri, iş dünyasının ileri gelenleri ve konusunun uzmanı olan konuşmacı ve katılımcıların 2 gün boyunca, Karadeniz bölgesi enerji ve ekonomi başlıklarının tartışılacağı kaydedildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement