Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Mart Ayında Açılacak - Son Dakika
Ekonomi

Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Mart Ayında Açılacak

Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Mart Ayında Açılacak

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı’nın (TESKİ), hizmet binası olmayan tek ilçe olan Süleymanpaşa ilçesinde de hizmet binasına sahip oluyor.

10.02.2016 11:26

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı'nın (TESKİ), hizmet binası olmayan tek ilçe olan Süleymanpaşa ilçesinde de hizmet binasına sahip oluyor.

TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara ile birlikte hazırlık çalışmalarını inceleyen Genel Müdür Şafak Başa, yakın bir zaman sonra hizmete girecek olan TESKİ Süleymanpaşa hizmet binasının hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

TESKİ'den Süleymanpaşa hizmet binasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Hizmete girecek olan bina sayesinde, içinde hizmet edecek olan TESKİ Süleymanpaşa Şube Müdürlüğü, daha ferah ve nezih bir çalışma ortamına sahip olacaktır. Abonelik işlemlerini yaptırmak ya da faturalarını ödemek için gelen vatandaşlar bekleme salonlarının genişliği sayesinde işlemlerini daha rahat bir şekilde yaptırabileceklerdir. Konum olarak da çarşı merkezine yakınlığı ve toplu taşıma araçlarının güzergahında olmasından dolayı vatandaşların ulaşımda sıkıntı çekmeyeceği düşünülmektedir. Hizmet binasının Mart ayı başında açılması planlanmaktadır" denildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Mart Ayında Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement