Call of Duty Warzone 2.0 Kasım'da geliyor - Son Dakika
Gamegar

Call of Duty Warzone 2.0 Kasım'da geliyor

Call of Duty Warzone 2.0 Kasım\'da geliyor

Activision'ın düzenlediği CODNext etkinliği sırasında Call of Duty'nin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Yepyeni Call of Duty Warzone 2.0 ve Call of Duty Warzone Mobile hakkında ilk detayları açıkladı.

16.09.2022 08:30

Battle royale oyuncularının merakla beklediği Call of Duty Warzone 2.0'ın çıkış tarihi nihayet verildi ve önümüzdeki aylarda konsol ve PC oyuncuları ile buluşacak.

CALL OF DUTY WARZONE 2.0 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Activision'ın yeni battle royale oyunu Call of Duty Warzone 2.0'ın 16 Kasım'da Xbox, PlayStation ve PC için çıkış yapacağı açıklandı.

Orijinal Call of Duty: Warzone'u oynamak için 125 milyondan fazla oyuncunun oyuna girmesi ve Call of Duty: Next etkinliğinde Call of Duty: Warzone 2.0'ın erken bir Alpha sürümünü oynayan 200'den fazla yayıncı ve içerik oluşturucu ile birlikte, devasa ve inanılmaz derecede ayrıntılı yeni bir harita içeren bu büyük, oynaması ücretsiz Battle Royale deneyimiyle ilgili ilk resmi istihbarat düştü.

Call of Duty: Warzone 2.0'ın Modern Warfare II Birinci Sezonunun bir parçası olarak herkes için ücretsiz olarak resmi olarak piyasaya sürüldüğü 16 Kasım ile 16 Kasım arasında paylaşmayı planladığımız bir dizi yenilik ve daha birçok ayrıntı.

Call of Duty Warzone 2.0 Kasım'da geliyor

Bu yeni Call of Duty dönemi 28 Ekim'de Modern Warfare II ile başlayacak. Oyun resmi olarak Haziran ayında tanıtıldı ve bugün Activision, çok oyunculu oyun hakkında biraz daha fazla şey paylaştı. Belki de en dikkat çekici olanı, geliştiricinin "daha önce hiç olmadığı gibi ekip iletişimi ve koordinasyonuna odaklanacağını" söylediği "Raids" adı verilen yepyeni bir 3v3 modudur.

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2

Ön sipariş veren oyuncular çok yakında kendileri için kontrol edebilecekler: Modern Warfare II için açık beta 16 Eylül'de PlayStation'da ve 22 Eylül'de Xbox ve PC'de başlıyor.

Call of Duty Warzone 2.0 Kasım'da geliyor

Son Dakika Gamegar Call of Duty Warzone 2.0 Kasım'da geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement