Modifiye Severler Tuning Fest 2017'de Buluştu - Son Dakika
Genel

Modifiye Severler Tuning Fest 2017'de Buluştu

Modifiye severler Tuning Fest 2017'de buluştu 300 modifiyeli araç Tekirdağ'daTEKİRDAĞ - Tekirdağ'da Motor Sporları Derneği tarafından bu yıl 8'zincisi düzenlenen "Tuning Fest 2017" kapsamında 300 modifiyeli araç severleri bir araya geldi.

15.10.2017 15:53

Modifiye severler Tuning Fest 2017'de buluştu

300 modifiyeli araç Tekirdağ'da

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da Motor Sporları Derneği tarafından bu yıl 8'zincisi düzenlenen "Tuning Fest 2017" kapsamında 300 modifiyeli araç severleri bir araya geldi.

Tekirdağ Motor Sporları Derneği,Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Başkanlarının desteğiyle sahil dolgu alanında bu yıl düzenlenen "Tuning Fest 2017"kapasamında araba güzellik ve desibel yarışmasına 12 ilden gelen ve yaklaşık 300 modifi tutkunu katıldı.

12 ilden 300 araç Tekirdağ'da yarışıyor

8 yıldır devam eden etkinliğe her yıl araç katılımının arttığını belirten Tekirdağ Motorlu Sporlar Derneği Başkanı Metin Kurt " Bu organizasyonu 8 senedir yapıyoruz. Bu sene Tekirdağ Büyükşehir Başkanımızın Süleymanpaşa Belediye Başkanlarımızın katkılarıyla bu sene Tekirdağ'da sahilde yaptık. Etkinliğimiz desibel yarışması ve güzellik yarışması olarak devam ediyor. Gördüğünüz gibi görsellikler araçlarımız mevcut, ses sistemi müzik sistemi olarak görsel güzellik yarışması olarak iki kategoride yarışmamız olacak. Bursa, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Edirne ondan sonra Ankara'dan gelen aracımız var, İzmir'den Çanakkale'den gelen arkadaşlarımız var. Bu sene etkinliğimizde yaklaşık 12 ilden aracımız geldi. Şu an araç kapasitemiz 300 aracımız içeride mevcut su an yolda gelen araçlarımızda mevcut geceden gelen araçlarımızda var" dedi.

Düzenlenen yarışmada araçlar, "en modifiye", "en iyi ses sistemi" kategorilerinde değerlendirildi. Değerlendirmelerin sonunda dereceye giren araç sahiplerine kupa verildi.

Ses yarışmasında ön camlar parçalandı

Öte yandan en iyi ses sistemi yarışması kapsamında bir aracın yüksek sesten dolayı aracın ön camı parçalandı.

Modifiye Severler Tuning Fest 2017\'de Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Modifiye Severler Tuning Fest 2017'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement