Palandöken'de Hafta Sonunda Kayak Coşkusu - Son Dakika
Genel

Palandöken'de Hafta Sonunda Kayak Coşkusu

Palandöken'de hafta sonunda kayak coşkusuERZURUM - Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken kayak merkezi hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.

10.02.2018 13:11

Palandöken'de hafta sonunda kayak coşkusu

ERZURUM - Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken kayak merkezi hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Özellikle İranlı turistlerin büyük bir ilgi gösterdiği Palandöken kayak merkezinde ki otellerde yüzde yüze yakın doluluk oranı yaşanıyor.

Yoğunluk sebebiyle Palandöken kayak merkezinde ki otoparklarda yer kalmayınca araçlar yol kenarlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Tatilciler arasında uzun yıllar Erzurum'da hizmet veren Dr. Mehmet Yavuz da vardı. İstanbul'dan meslektaşlarıyla birlikte Palandöken'de tatil yapan Dr. Mehmet Yavuz, Yeniden Erzurum'da ve Palandöken'de bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllar Erzurum'da hizmet vermiş bir hekim olarak tekrar buraya gelip burada kaymak benim için bir keyif. Şuan da bulunduğumuz pist çok güzel dünyanın en güzel pistlerinden birisi. Benimle birlikte burada Psikolog ve Doktor arkadaşlarımız var güzel bir hafta sonu geçiriyoruz" diye konuştu.

Palandöken\'de Hafta Sonunda Kayak Coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Palandöken'de Hafta Sonunda Kayak Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement