Safinaz Nine, 66 Yaşında Asfaltı Ağlatacak - Son Dakika
Genel

Safinaz Nine, 66 Yaşında Asfaltı Ağlatacak

Safinaz Nine, 66 yaşında asfaltı ağlatacak 66 yaşında ehliyetini alıp direksiyonun başına geçtiANTALYA - Antalya'da yaşayan 66 yaşındaki Safinaz İnce, azmi ve başarısıyla gençlere örnek oldu.

09.10.2018 10:35

Safinaz Nine, 66 yaşında asfaltı ağlatacak

66 yaşında ehliyetini alıp direksiyonun başına geçti

ANTALYA - Antalya'da yaşayan 66 yaşındaki Safinaz İnce, azmi ve başarısıyla gençlere örnek oldu. "Başarmanın yaşı yoktur, " diyen Safinaz İnce yıllardır hayalini kurduğu ehliyetine kavuştu.

Döşemealtı Yeniköy'de yaşayan 66 yaşındaki Safinaz İnce, gençlik yıllarındaki en büyük hayallerinden biri olan sürücü belgesi hayalini, azmi ve başarısıyla gerçekleştirdi. Gençlik yıllarında sahip olamadığı sürücü belgesine 66 yaşında girdiği bütün sınavları başarıyla geçerek elde etti. Sürücü Belgesi alma fikrini önce eşiyle paylaşan ve onun desteğini alan Safinaz İnce daha sonra çocuklarına bu fikrini açtığında onların da tam desteğiyle işe koyuldu. İlçede bulunan sürücü kursuna kaydını yaptıran Safinaz Nine, kendinden yaşça çok küçük olanlarla bir arada olmayı dert etmedi ve hayaline kavuştu. Yazılı sınavdan 86 alarak yaşına göre büyük bir başarıya imza atan Safinaz İnce, uygulama sınavını da üçüncü deneyişinde geçti ve ehliyetine kavuştu.

Ehliyetin artık yaşamında bir ihtiyaç haline dönüştüğünü ifade eden İnce, "Kocam hastalandı, yaylaya, tarlaya gidip gelme sorunları oldu. Kimseye muhtaç olmayalım diye çalıştım. Önceden az biliyordum, o yüzden zorlanmadım. Çocuklar ve eşim sayesinde, çalıştım ve aldım" dedi.

Sınavlara eşi ve çocuklarının desteğiyle hazırlandığını kaydeden İnce, "Yazılıları 86 ile geçtim. Direksiyon sınavını 3. deneyişte geçtim. İnşallah kaza yapmadan sürmeye devam edeceğim. Çevrem de de "Sen alırsan biz de alırız" diye takılanlar da oldu. Başardım ve ehliyetimi aldım" diye konuştu.

Safinaz İnce'nin eşi Hasan İnce de, eşini her konuda desteklediğini ve ehliyet aldığından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Safinaz Nine, 66 Yaşında Asfaltı Ağlatacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Safinaz Nine, 66 Yaşında Asfaltı Ağlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement