Yılanlardan Etkileyici Aşk Dansı - Son Dakika
Genel

Yılanlardan Etkileyici Aşk Dansı

Yılanlardan etkileyici aşk dansı 1,5 metre uzunluğunda iki yılan uzun süre sarılarak dans etti O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildiANTALYA - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde görüntülendiği iddia edilen yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki 2 yılanın dans yapması ilgi gördü.

19.07.2018 09:35

Yılanlardan etkileyici aşk dansı

1,5 metre uzunluğunda iki yılan uzun süre sarılarak dans etti

O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi

ANTALYA - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde görüntülendiği iddia edilen yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki 2 yılanın dans yapması ilgi gördü. Doğada az görülebilen olay karşısında şaşkınlık yaşayan kişi ise yılanların o anını son karesine kadar çekti.

Son günlerde hava sıcaklığının aşırı derecede yüksek seyrettiği Kuşadası'nda bir çiftçi tarafın çekildiği ileri sürülen zehirli karayılanların çiftleşme görüntüleri büyük ilgi gördü. Kuşadası'nın Kirazlı Mahallesi'nde traktörüyle bahçesine giden Kuşadası Servis Kooperatif Başkanı Ahmet Ceyhan, yol ortasında birbirine sarılmış 2 yılan olduğunu fark etti. Ceyhan, hemen durup, cep telefonu ile yılanların çiftleşme dansını görüntüledi.

Binlerce kişi tarafından izlendi

Görüntülerden uzun süre birbirlerine dolanmış halde çiftleşme dansı yapan yılanların, çiftleşme dansından sonra birbirlerinden ayrılarak otların arasından gözden kayboldu. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Ahmet Ceyhan'ın videosu binlerce kişi tarafından izlendi.

"Yılanlara hiçbir müdahalede bulunmadım."

Yılanları tesadüfen tarlasına gittiği sırada gördüğünü söyleyen Ahmet Ceyhan, "Traktörümle bahçeme gidiyordum. Yolun ortasında bir hareketlenme gördüm. Biraz daha yaklaşınca yılanları gördüm. Hemen telefon ile çekmeye başladım. İlk kez böyle bir şey gördüm. Eminim bir çok vatandaşımız ilk defa görüyor. Yılanlara hiçbir müdahalede bulunmadım. Yılanların çiftleşme dansı doğanın bir kuralı" ifadelerini kullandı.

Yılanlardan Etkileyici Aşk Dansı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yılanlardan Etkileyici Aşk Dansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement