0 Yendi - Son Dakika
Güncel

0 Yendi

0 Yendi

Beşiktaş İKİNCİ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ.

04.08.2012 23:16

Beşiktaş İKİNCİ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ: "FC MIDTJYLLAND TAKIMINDA FORMA GİYEN SYLVESTER EMEKA IGBOUN DA TRANSFER ADAYLARINDAN BİRİ"

Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Beşiktaş, Kartal Stadı'ndaki mücadeleye Cenk, Mehmet Akgün, Sivok, Ersan, Emre, Necip, Hasan, Erkan, Oğuzhan, Mehmet Akyüz ve Kadir Arı 11'i ile başladı.

İki takımın etkili gözüktüğü ilk bölümler geride kalırken orta sahada hakimiyeti eline geçirmeye başlayan siyah beyazlı takım, rakip kale etrafında organize olamadı. Savunmanın arkasına atılan toplarla gol arayan Kartalspor, 14. dakikada gole yaklaşsa da fırsattan yararlanamadı. Ev sahibi ekip, baskılı oyunu sayesinde siyah-beyazlıların hücuma çıkmasını engellese de Beşiktaş, 30. dakikada Kadir'le net bir fırsattan yararlanamadı. İlk yarım saatin ardından açılmaya başlayan siyah beyazlılar, 32. dakikada Oğuzhan'ın pasına hareketlenen Mehmet Akyüz'le gole bir kez daha yaklaştı, ancak Kartalspor kalecisi gole izin vermedi. Kanatlardan bindirmeler yaparak gol arayan Kartalspor'un ceza sahası içindeki son vuruşlarında da Cenk gole izin vermeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya McGregor, Escude, Almeida, Hilbert, İbrahim Toraman, Olcay, Veli, Uğur Boral ve Fernandes'i oyuna alarak başlayan Beşiktaş, oyunun tüm kontrolünü ele geçirdi. Fernandes'in taşıdığı toplarla rakip yarı alanda etkili olan siyah beyazlı takım, Almeida ile devrenin hemen başında net bir fırsattan yararlanamadı. Baskılı mücadelesiyle oyunu rakip yarı alana yıkan Beşiktaş, 66. dakikada Olcay'la bir kez daha gole yaklaştı ancak çerçeveyi tutturamadı. Mustafa Pektemek'le de çok net bir gol şansından yararlanamayan Beşiktaş, 90+1. dakikada Kartalsporlu Uğur Akdemir'in kendi kalesine attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçtan sonra yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının devam etiğini belirterek, "Bir forvet oyuncusu almaya kararlıyız. Transfer sezonu bitene kadar süremiz var. Danimarka'nın FC Midtjylland takımında forma giyen Sylvester Emeka Igboun da adaylarımızdan biri. Ama şu an için netleşen bir şey yok" dedi.

Çebi ayrıca, Rumen futbolcu Adrian Mutu ile ilgilenmediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement