'1. Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' Kitap Tanıtımı, İmza Günü ve Resim Sergisi Ankamall'de - Son Dakika
Güncel

'1. Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' Kitap Tanıtımı, İmza Günü ve Resim Sergisi Ankamall'de

\'1. Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar\' Kitap Tanıtımı, İmza Günü ve Resim Sergisi Ankamall\'de

Ankaralı sanatseverler, '1.Başkent Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' kitap tanıtımı, imza günü ve resim sergisi etkinliği kapsamında Başkent'in şair, yazar ve ressamlarıyla Ankamall'de bir araya geldi.

29.12.2012 17:37

Ankaralı sanatseverler, '1. Başkent Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' kitap tanıtımı, imza günü ve resim sergisi etkinliği kapsamında Başkent'in şair, yazar ve ressamlarıyla Ankamall'de bir araya geldi.

Memur Dernekleri Federasyonu, ilk kez uluslararası sanat sergisine ev sahipliği yaptı. Ankamall'de açılan '1. Başkent Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' kitap tanıtımı ve resim sergisinde sanatseverler, Başkent'in şair, yazar ve ressamlarıyla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında kısa bir müzik dinletisi de sunuldu. Etkinliğe, Uluslararası Sanatçı ve Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Fatih Koca, Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Nihat Değirmenci ve çok sayıda sanatçı katıldı. Özbay, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sanatsal varlıklarını yurt içinde ve yurt dışında tanıtmanın milli bir görev olduğunu belirterek, "Bu görev bilinci ile kuruluşunda katkı sağladığımız Uluslararası Sanatçı ve Edebiyatçılar Derneğimiz daha nice uluslararası etkinliklere imza atacak" dedi.

Uluslararası Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Koca ise, "Ülkemin insanı sanat zengini, ülkemin insanı sanat aşığı. Bakınız ülkenin dört bir yanından, hatta sınırlarımız ötesinden aramızda şair, yazar ve ressamlarımız var. Bu zenginliğin ortaya çıkmasına biz de bir katkı sağlamak istedik. Başta federasyonumuza, yerini bize tahsis eden Ankamall'e ve diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz" diye konuştu.

Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunanlara teşekkür belgesi verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel '1. Uluslararası Eğiten Kalem ve Fırçalar' Kitap Tanıtımı, İmza Günü ve Resim Sergisi Ankamall'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement