Adana'da Festival Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Festival Coşkusu

Adana\'da Festival Coşkusu

12 yıldır aralıksız süren ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 10. konser, Adana Merkez Park'ta gerçekleşti.

02.09.2013 16:35  Güncelleme: 15:59

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 10. konser, Adana Merkez Park'ta gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 95.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Festivalin Adana konserinin en büyük sürprizi, Türkiye'nin en popüler moda blogger'ı olan ve Adanalıların yakından tanıdığı Buse Terim oldu. Festival alanını ziyaret eden ve alandan en beğendiği festival modası stillerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Terim, Kenan Doğulu'nun sahne kostümlerinden de fotoğraf paylaşarak festival modasını dakika dakika meraklılarına aktardı.

Konserde ayrıca renkli bir sürpriz yaşandı. Festival görevlilerinden bir isim, sahneden on binlerce kişinin önünde kız arkadaşına evlenme teklif etti. Sürpriz teklife şaşıran genç kız, sahneden yapılan teklife, tüm festival severlerin alkışları eşliğinde 'evet' dedi.

Adana'da gerçekleşen festivalde, Fanta'nın reklam filminde de animasyon karakteriyle rol alan, çocukların en sevdiği isimlerden komedyen Hayrettin, gün boyunca festival severlerle alanda bulunan birbirinden eğlenceli oyunları oynadı. Sevenleriyle bol bol fotoğraf da çektiren Hayrettin, sanatçılarla beraber etkinliğin en ilgi çeken isimlerinden oldu.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu, Adanalı Hayranlarını Su ile Serinletti

Konser boyunca hayranlarına, hareketli şarkıları ve dansçılarının ilgi çekici performansıyla eğlenceli dakikalar yaşatan sanatçı, Adana sıcağında hayranlarını serinletmek için sahneden seyircilere su yolladı. Sonrasında hayranlarının da kendisini serinletmek için attığı suyla, konserde gülümseten anlar yaşandı. Adanalılara 'hemşerilerim' diye hitap eden sanatçı, 'Rahmetli babam Yurdaer Doğulu Adana doğumluydu, o yüzden benim için yeriniz bambaşka' diyerek, sevenlerinden büyük alkış aldı. Kenan Doğulu konseri, seyircilerden gelen Adanaspor atkısıyla tamamladı.

Şebnem Ferah Hayranları, Tüm Şarkıları Sanatçıyla Beraber Söyledi

Hayranlarının yoğun tezahüratıyla başlayan konserde Şebnem Ferah, 'Bazılarınız bilir; ablam Adana'da çok uzun yıllar yaşadığından, burası benim yarı evim sayılır. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım.' diyerek, Adana'da olmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı ve şarkılarını, 95.000 kişinin coşkulu katılımıyla söyledi.

Emre Aydın, Bir Yıl Sonra, Fanta Gençlik Festivali ile Yine Adana'da

Son Adana konserinin üzerinden bir yıl geçen Emre Aydın, Adana'da olmaktan duyduğu heyecanı, 'Benim için bazı şehirlerdeki konserlerin tadı ayrı; Adana da bunlardan biri. Herhalde Adanalı olsak, ancak bu kadar keyif alırdık, ağzınıza sağlık.' diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Festival yoluna, 3 Eylül'de Kayseri Sümer Tesisleri'nde gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

3 Eylül ' Kayseri/ Sümer Tesisleri, 5 Eylül ' Ankara/ Hipodrom,

7 Eylül ' Antalya/ Beach Park, 10 Eylül ' Konya/ M1 Tepe AVM Otoparkı, 12 Eylül ' Denizli/ Pamukkale Üniversitesi ve 14 Eylül ' İstanbul/ Santralİstanbul.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Festival Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement