15 Nisan Spor Salonun Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

15 Nisan Spor Salonun Hizmete Açıldı

15 Nisan Spor Salonun Hizmete Açıldı

Bakım ve onarıma giren 15 Nisan Spor Salonu resmi bir tören ile tekrardan halkın hizmete sunuldu.

14.02.2012 10:49

15 Nisan Spor Salonu yaklaşık olarak 2,5 aydır bakım ve onarım nedeniyle tadilata girmişti, salon resmi bir tören ile tekrardan halkın hizmetine sunuldu. Yapılan açılış törenine Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi,Ak Parti İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi ERİM,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, yansı sıra kurum ve kuruluş müdürleri çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim'in konuşmaları ile devam etti.

Erim yapmış olduğu konuşmada,bilindiği üzere 15 Nisan Spor Salonumuz bakım ve onarımına ihtiyaç vardı, bizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu ihtiyaca cevap vermek nedeniyle 15 Nisan Kapalı Spor Salonumuzu 2,5 aylık bir zaman diliminde tadilata soktuk, halkımızın hizmetine yeniden kazandırdığımız spor salonumuzda gençlerimiz daha rahat bir şekilde gelip burada spor faaliyetlerinde bulunabilirler,Aynı şekilde halkımızda gelip bu spor salonunda spor faaliyetlerinde bulunabilirler. Bilindiği üzere Bakanlığımızın adı değişti, daha çok gençlere yönelik bir bakanlığa sahip olduklarını belirten Erim, Bizde Ağrıdaki gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yaparak onları spora teşvik etmek için elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz,15 Nisan Spor Salonumuz Ağrılı halkımıza hayırlı olsun diye konuşmalarına son verdi.

Vali Yardımcısı Özkan Demirel ise yapmış olduğu konuşmada, böyle nezih, rahat, hijyenik bu spor salonunu Ağrı ilimize tekrardan kazandıran başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Erim'e ve diğer kurum çalışanlarına teşekkür ederim,15 Nisan Spor Salonumuz tekrardan Ağrılı hemşerilerimize hayırlı olsun diye konuşmasına son verdi.

Program sunulan müzik dinletisi ve ardında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor kulüplerine yapılan spor malzemesi yardımı ile son buldu…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 15 Nisan Spor Salonun Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement