16 Öğretmen Ölümden Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

16 Öğretmen Ölümden Döndü

16 Öğretmen Ölümden Döndü
06.01.2010 01:43

Haymana'da Yolcu Taşıyan Minibüsün Devrilmesi Sonucu 16'sı Öğretmen 19 Kişi Yaralandı.

Haymana’da yolcu taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 16’sı öğretmen 19 kişi yaralandı. Bumsuz İlköğretim Okulu ile Bumsuz Lisesi’nde eğitime yapılamadı.

HAYMANA’da yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu 16’sı öğretmen 19 kişi yaralandı. Ankara’dan Haymana’nın Bumsuz beldesine yolcu taşıyan İrfan Dönmez idaresindeki Bumsuz Belediyesi’ne ait 06 DAG 76 minibüs, sabah saatlerinde Ankara- Konya kara yolunun Bumsuz girişi mevkisinde buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada, beldedeki ilköğretim okulu ve lisede görevli olduğu öğrenilen 16 öğretmen ile iki öğrenci ve minibüs şoförü İrfan Dönmez yaralandı.

Hastaneye kaldırıldılar

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bumsuz Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kazaya buzlanma ve yolun ortasında duran bir otomobilin neden olduğunu belirterek, beldede görevli öğretmenlerin yaralanması sebebiyle Bumsuz İlköğretim Okulu ile Bumsuz Lisesi’nde eğitime ara verildiğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Öğretmen Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement