2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali cuma günü başlıyor - Son Dakika
Güncel

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali cuma günü başlıyor

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali cuma günü başlıyor

Bu yıl 2-4 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, cuma günü Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleştirilecek açılış programı ile kapılarını açacak.

31.08.2016 10:53

AÇILIŞ BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE YAPILACAK

Saat 17.00'de başlayacak açılış programında ilk üzüm hasadının gerçekleştirilmesinin yanı sıra, festival ikramlar ve sürprizler ile konuklarına merhaba diyecek.

İLK GECE HÜSEYİN TURAN KONSERİ DÜZENLENECEK

Saatler 22.00'yi gösterdiğinde sahil dolgu alanda Hüseyin Turan konseri ile festival hızını arttırırken, 3 Eylül Cumartesi günü ise yine aynı saatte konuk ülkeler Makedonya ve Kavala Halk Dansları ekipleri ve müzik grupları 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nde sahne alacak.

PEKMEZ İKRAMI, ÜZÜM YARIŞMASI, AHIRKAPI ROMAN ORKESTRASI KONSERİ VE DAHA BİR ÇOK ETKİNLİK SİZLERİ BEKLİYOR

4 Eylül Pazar günü sahil dolgu alanda saat 09.30'da pekmez kaynatımı ile güne erken saatlerde başlayacak festivalde; saat 17.30'da pekmez ikramı, 18.00'de üzüm yarışması finali ve saat 22.00'de Ahırkapı Roman Orkestrası konseri ile festival coşkusu zirveye çıkacak.

HER GÜN 17.00-21.00 ARASI ATÖLYELER STANTLAR VE AKTİVİTELER SAHİL DOLGU ALANDA

2-3-4 Eylül 17.00-21.00 saatleri arasında atölyeler, stantlar ve aktiviteler ile misafirlerini kucaklayacak olan 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nde; Kartal Kuklası Yapım Atölyesi, Palyaço Kuklası Yapım Atölyesi, Koşan Kedi Yapım Atölyesi, İllüstrasyon Atölyesi, Pasta Yapım Atölyesi, Köstebekgiller Karakterleri İle Fotoğraf Çekimi Etkinliği, Devekuşu Tahta Bacak Animasyon Etkinliği ve Kanguru Bacak Animasyon Etkinliği'nin yanı sıra saat 19.00 ile 20.00 arasında ise Şubadap Grubu Çocuk Konserleri yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali cuma günü başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement