2014 Yepyeni Hizmetler Yılı Olacak - Son Dakika
Güncel

2014 Yepyeni Hizmetler Yılı Olacak

2014 Yepyeni Hizmetler Yılı Olacak

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, 2013 yılının son gününde İzmit çarşı esnafını dolaştı, alışveriş yapan vatandaşların yeni yılını kutladı.

02.01.2014 10:06

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 2013 yılının son gününde İzmit esnafına konuk oldu. İzmit çarşı esnafını dolaşan ve yeni yıllarını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Her yıl bizim için yeni bir hizmet yılı demektir. 2014 yılında da hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek'' dedi.

İZMİT ESNAFINA ZİYARET

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan'a İzmit çarşı esnafını ziyaretinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş eşlik etti. 2013 yılının son gününde İzmit esnafını ziyaret eden Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, çarşıda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

YENİ YILI KUTLADILAR

İzmit esnafından yoğun ilgi gören ve ikramlarla karşılanan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, İzmit ve Kocaeli halkının yeni yılını da kutladı. Her yıl olduğu gibi 2013 yılında da İzmit halkını hayatı kolaylaştıran hizmetlerle buluşturduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''2014 yılı, her yıl olduğu gibi bizim için hizmet yılı olacak. Yeni yılda yepyeni hizmetler ve eserlerle İzmit ve Kocaeli halkının hizmetinde olacağız'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2014 Yepyeni Hizmetler Yılı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement