23 Nisan Başkanları - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Başkanları

23 Nisan Başkanları

Burdur Belediye Başkanlığı koltuğuna üç ilköğretim okulu öğrencisi oturdu.

23.04.2012 15:53

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 92. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Burdur Belediye Başkanlığı koltuğuna üç ilköğretim okulu öğrencisi oturdu.

Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü Tamer Bayar ile birlikte gelen 8. Sınıf öğrencisi Şeyma Kaya, 2. sınıf öğrencisi İrem Naz ve 4. sınıf öğrencisi Sümeyye Nur Çolak temsili olarak Burdur Belediye Başkanı oldular. Temsili Belediye Başkanları Burdur Gölü'nün korunması, boş alanlara ağaç diklimesi, Piknik alanlarının çoğaltılması, gençlerin ve çocukların oynayabilecekleri park alanları, Serenler Otel'in yanında bulunan alanda bisiklet ve yürüyüş yolları yapılmasını istedi. Küçük Başkanlar Park ve Bahçeler Müdürü'ne talimat vererek okulllarına bank konulması talimatını verdiler.

İrem Naz isimli öğrenci İstiklâl Marşını okurken Sümeyye Nur Çomak isimli öğrencide Dursun Ali Erzincanlı'nın "40 yaşındasın" isimli şiirini okudu.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya sırasıyla bu projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Akkaya öğrencilere kalem seti hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan Başkanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement