5 Yıldır Yaşadığı Çadırdan Kurtuluyor - Son Dakika
Güncel

5 Yıldır Yaşadığı Çadırdan Kurtuluyor

5 Yıldır Yaşadığı Çadırdan Kurtuluyor

Bartın'ın Abdipaşa Beldesi'nde 5 yıldır derme çatma çadırda yaşayan 56 yaşındaki Mehmet Şener için prefabrik ev yapıldı.

10.01.2012 12:08

Bartın'ın Abdipaşa Beldesi'nde 5 yıldır derme çatma çadırda yaşayan 56 yaşındaki Mehmet Şener için prefabrik ev yapıldı. Derede banyo yapan, gaz lambasının ışığı ile çadırını aydınlatan Mehmet Şener yakında yeni evine taşınacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kamyon şoförü Mehmet Şener 5 yıl önce belinden rahatsızlanınca çalışamaz hale geldi. Abdipaşa Beldesi'ne bağlı Sarnıç Köyü'nde yaşayan Mehmet Şener, sahibi olduğu arsaya naylon ve branda kullanarak derme çatma bir çadır kurdu. Vatandaşların yardımı ile geçinmeye çalışan Mehmet Şener, derede banyo yapıp, gaz lambası ile çadırını aydınlattı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Mehmet Şener'in durumundan haberdar olunca harekete geçerek, Şener'in sahibi olduğu araziye mutfağı, banyo ve tuvaleti olan tek odalı bir prefabrik ev yaptırdı. Ayrıca Şener'e kömür yardımında bulunuldu. Elektrik ve su bağlantılarının yapılmasının ardından Şener yeni evine taşınacak.

Mehmet Şener hiç evlenmediğini belirterek, "Karda kışta bu çadırda tam 5 sene yaşadım. Gün geldi insanlıktan çıktım. 2 kilometre ilerideki dereye giderek banyo yapıyordum. Çadırımda bulunan gaz lambası benim hayatım oldu. Gaz lambasının ışığından kurtulup yakında gözlerim farlı bir ışık görecek. Valimiz, kaymakamımız ve belediye başkanımız çok ilgilendi, teşekkür ediyorum. Elektrik ve su işleri tamamlanırsa inşallah kısa zamanda bu çadırdan kurtulup yeni evime taşınacağım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Yıldır Yaşadığı Çadırdan Kurtuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement