81 İlin Müdür Yardımcıları Sinop'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

81 İlin Müdür Yardımcıları Sinop'a Geliyor

81 İlin Müdür Yardımcıları Sinop\'a Geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen "81 İl Kalite Yönetim Temsilcileri Eğitimi" Sinop'ta gerçekleştirilecek.

24.09.2013 11:54

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından il müdür yardımcılarına yönelik düzenlenen "81 İl Kalite Yönetim Temsilcileri Eğitimi" Sinop'ta gerçekleştirilecek.

Eğitimin 30 Eylül tarihinde başlayıp 4 Ekim tarihinde sona ereceğini belirten Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, yurt genelinde görev yapan müdür yardımcılarını Sinop'ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Keleş; "Bakanlığımız hizmet kalitesini arttırarak daha iyi hizmet vermek amacıyla; çağdaş yönetim teknikleri ve kalite yönetimi, iç kontrol ve kalite standartları, süreç yönetimi ve iyileştirme, KYS dokümantasyon yönetimi, risk yönetimi, memnuniyet ölçümü, veri analizi konularında eğitim verecek. İl Kalite Yönetim Temsilcileri Eğitimi 30 Eylül-4 Ekim 2013 tarihleri arasında Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde yapılacak. Eğitime Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı İl Kalite Yönetim Temsilcisi İl Müdür Yardımcıları katılacak olup, eğitimde eğitici olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı 16 eğitici görev alacak" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 81 İlin Müdür Yardımcıları Sinop'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement