82 Yaşındaki Kore Gazisi, 60 Yıl Önce Savaşıp Gazi Olduğu Topraklara Gidiyor - Son Dakika
Güncel

82 Yaşındaki Kore Gazisi, 60 Yıl Önce Savaşıp Gazi Olduğu Topraklara Gidiyor

82 Yaşındaki Kore Gazisi, 60 Yıl Önce Savaşıp Gazi Olduğu Topraklara Gidiyor

Balıkesirli Kore Gazisi İbrahim Demirel (82), 60 yıl sonra savaşıp gazi olduğu topraklara gitmenin heyecanını yaşıyor.

23.07.2013 17:45

Balıkesirli Kore Gazisi İbrahim Demirel (82), 60 yıl sonra savaşıp gazi olduğu topraklara gitmenin heyecanını yaşıyor. Kore Savaşı'nın 60. yıldönümü nedeniyle Güney Kore Cumhurbaşkanlığı'nın davetlisi olarak Kore'ye gidecek olan Gazi İbrahim Demirel, Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti.

Aldığı davet ile büyük bir heyecan yaşayan Gazi İbrahim Demirel, 60 yıl sonra savaştığı toprakları göreceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Hulusi Karakuz, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Salih Avcıoğlu ile birlikte Vali Ahmet Turhan'ı ziyaret eden Demirel, "60 yıl sonra savaştığım yerleri göreceğim için çok heyecanlıyım. En çok görmek istediğim yer şehitlik. Orada yatan arkadaşlarım var. Oradaki şehitlerimizi ziyaret edecek olmanın mutluluğunu duyuyorum. Savaştığım yerleri de görmek istiyorum" dedi.

Gazi İbrahim Demirel, 24 Temmuz'da Güney Kore'ye gideceklerini, 31 Temmuz'da da yurda döneceklerini bildirdi. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Turhan ise, Demirel'e sağlık ve sıhhatle gidip gelmesi temennisinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 82 Yaşındaki Kore Gazisi, 60 Yıl Önce Savaşıp Gazi Olduğu Topraklara Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement