ABD'deki Davanın Tanığı Eski Polis Hakkında Tutuklama Kararı Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

ABD'deki Davanın Tanığı Eski Polis Hakkında Tutuklama Kararı Çıkarıldı

Haber Ümit TÜRK İstanbul DHAABD'de görülen Hakan Atilla davasında tanık olan eski polis Hüseyin Korkmaz hakkında, Türkiye'de yargılandığı iki FETÖ davasında yokluğunda tutuklama kararı çıkarıldı.

04.01.2018 18:15

Haber Ümit TÜRK İstanbul DHA

ABD'de görülen Hakan Atilla davasında tanık olan eski polis Hüseyin Korkmaz hakkında, Türkiye'de yargılandığı iki FETÖ davasında yokluğunda tutuklama kararı çıkarıldı. Mahkemeler, Korkmaz'ın ABD'den iadesi için hazırladıkları talepnameyi Adalet Bakanlığı'na gönderdi.

İstanbul 13. ve İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemelerinde görülen 17-25 Aralık kumpası davalarında sanık olan, aynı zamanda ABD'deki davada da tanık olan eski polis Hüseyin Korkmaz hakkında bu mahkemeler yokluğunda tutuklama kararı verdi. Her iki mahkeme Korkmaz'ın iadesi için ABD'ye gönderilmek üzere hazırladığı talepnameyi Adalet Bakanlığı'na gönderdi.

ABD'deki davada tanıklık yapan Hüseyin Korkmaz, 17 Aralık kumpas ve 25 Aralık kumpas davalarında firari sanık olarak bulunuyor. Korkmaz'ın FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı olan ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilmiş, hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

ABD\'deki Davanın Tanığı Eski Polis Hakkında Tutuklama Kararı Çıkarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'deki Davanın Tanığı Eski Polis Hakkında Tutuklama Kararı Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement