Abigem Konferansı - Son Dakika
Güncel

Abigem Konferansı

Abigem Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Halim Mete, “Proje yazma ve proje döngü yöntemi konularında toplam 182 eğitim programı düzenlendi.

01.07.2014 17:33

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Halim Mete, "Proje yazma ve proje döngü yöntemi konularında toplam 182 eğitim programı düzenlendi. Bu programlarda 7 bin 947 kişi eğitime tabi tutuldu. 833 şirkete danışmanlık hizmeti sunuldu" dedi.

Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağının Sivas, Hatay, Batman ve Van'a Genişletilmesi Projesi kapsamında ABİGEM Konferansı gerçekleştirildi. Konferansın açılış konuşmasını yapan TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, "Bu başarılı sürecin önemli bir parçası da 2011 yılından beri uygulamakta olduğumuz ABİGEM ağının Sivas, Hatay, Batman ve Van'a genişletilmesi projesiydi. Proje sayesinde bu illerimizde ciddi bir proje hazırlama, danışmanlık ve eğitim kapasitesi geliştirmiş olduk" diye konuştu.

Oda ve borsaların hizmet kapasitesine yeni ve nitelikli bir araç eklediklerini söyleyen Mete, şunları kaydetti:

"Proje sürecince, yani üç yıl botunca girişimcilik, dış ticaret, satış ve pazarlama, finans, insan kaynakları, kurumsallaşma, proje yazma ve proje döngü yöntemi konularında toplam 182 eğitim programı düzenlendi. Bu programlarda 7 bin 947 kişi eğitime tabi tutuldu. 833 şirkete danışmanlık hizmeti sunuldu. Değişik ulusal ve uluslararası kaynaklardan yararlanmak üzere 128 proje başvurusu yapıldı." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Abigem Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement