Adana TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı Duvarını Birlikte Aşacağız - Son Dakika
Güncel

Adana TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı Duvarını Birlikte Aşacağız

TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı duvarını birlikte aşacağızTÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, gelişmekte olan bir Türkiye'nin önünü kesmek isteyen 'haçlı duvarı' bulunduğunu belirterek, "Bu duvarı birlikte aşacağız" diye konuştu.

02.06.2018 18:08

TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı duvarını birlikte aşacağız

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, gelişmekte olan bir Türkiye'nin önünü kesmek isteyen 'haçlı duvarı' bulunduğunu belirterek, "Bu duvarı birlikte aşacağız" diye konuştu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adana Valiliği'ni ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni tarafından karşılanan Kahraman, şeref defterini imzalamasının ardından, Vali Demirtaş ile görüşme yaptı. Daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Kahraman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü tarafından karşılandı. Kahraman, belediye personeliyle selamlaşmasının ardından başkanlık makamına geçti. Başkan Sözlü, Kahraman'a temsili 'bozkurt' heykeli, dokuma halı hediye etti. Kahraman ise Başkan Sözlü'ye TBMM logolu plaket verdi.

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR

Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu ve batının bunun önünü kesmek istediğini anlatan Kahraman, "Gelişmemizi dünya istemiyor. Zıplıyoruz, ilerlere gidiyoruz. Hergün gelişen bir Türkiye var. Bunun önünü kesmek isteyen bir batı alemi var. Hatta 'haçlı duvarı' var. Beraber aşacağız bu duvarı" dedi.

Kahraman, isimlerin farklı olsa da milli menfaatlerde herkesin bir araya gelip bir yumruk olduğunu belirterek, " 15 Temmuz'da oldu. Bu gece 3 siyasi parti meclisteydi. Biz yeri geldiğinde bütünlüğümüzü hissediyor, hatırlıyor ve biliyoruz. Bunu her zaman bilmeliyiz" diye konuştu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman daha sonra Birlik Vakfı Adana Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kahraman Adana'daki ziyaretlerinden sonra Mersin'e hareket etti.

Adana TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı Duvarını Birlikte Aşacağız
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana TBMM Başkanı Kahraman: Haçlı Duvarını Birlikte Aşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement