İzmir'de Aziz Kocaoğlu Alehindeki Afişlere 12 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Aziz Kocaoğlu Alehindeki Afişlere 12 Gözaltı

İzmir\'de Aziz Kocaoğlu Alehindeki Afişlere 12 Gözaltı

İzmir'de,SDP üyesince billboarda Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun alehinde yapıştırılan afişler, ikinci kez gerginliğe neden oldu.

29.08.2013 18:14  Güncelleme: 22:25

İzmir'de, bir grup SDP üyesince billboarda Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun alehinde yapıştırılan afişler, ikinci kez gerginliğe neden oldu. Zabıta ekiplerinin yardım istediği polis, 12 SDP'liyi gözaltına aldı.

Konak'taki eski Atlas Oteli'nin yanında bulunan billboarda dün akşam saatlerinde bir grup Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi, üzerinde 'Aziz Kocaoğlu Belediyede Başkan, grevde işçiye düşman', 'Tayyip devleti, Kocaoğlu belediyeyi çiftliği sanıyor' yazılı afişler yapıştırdı. Zabıta ekipleri de afişleri sökmek istedi. Buna engel olmak isteyen grupla, afişleri sökmede ısrar eden zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Devreye polisin girmesiyle oturma eylemi yapan grubun yapıştırdığı afişlerin sökülmemesine karar verildi. Zabıta ve polis ekipleri, bölgeden ayrıldıktan bir süre sonra da grup da eyleme son verdi. Ardından afişler söküldü.

İKİNCİ GERGİNLİKTE GÖZALTI

SDP'li gençler, bugün yine aynı billboardlara afiş yapıştı. Zabıta memurları da afişleri sökmek istedi. İki grup arasında gerginlik çıkınca zabıta ekipleri polisten yardım istedi. Otel önüne gelen polis, 12 SDP'liyi gözaltına aldı. Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürülen SDP'lilerin ifadalerine başvurulacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Aziz Kocaoğlu Alehindeki Afişlere 12 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement