Afyon'da "Üstad Necip Fazıl Kısakürek" Paneli Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Afyon'da "Üstad Necip Fazıl Kısakürek" Paneli Yapıldı

Afyon\'da "Üstad Necip Fazıl Kısakürek" Paneli Yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Dersaadet Kültür, Edebiyat, Dil, Sanat ve Tanıtım Platformu Derneği işbirliğinde "Necip Fazıl Kısakürek'i Anma" paneli Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirildi.

29.10.2013 16:57  Güncelleme: 16:55

Afyonkarahisar Belediyesi ile Dersaadet Kültür, Edebiyat, Dil, Sanat ve Tanıtım Platformu Derneği işbirliğinde " Necip Fazıl Kısakürek'i Anma" paneli 25 Ekim 2013 tarihinde Cuma günü Saat:20.00 Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirildi.

'Üstad Necip Fazıl Kısakürek' Panelinde görev alan Maltepe Üniversitesi İTİF Dekanı Prof. Dr. Nazif Gürdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı, Trt Programcısı Ahilik Vakfı Başkanı Dr. Ali Mazak, Dersaadet Kültür Platformu Derneği Genel Başkanı Mehmet Kamil Berse, Afyon Kocatepe Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hilmi Uçan, Cahit Şimşek ve Afyonkarahisar kültür elçilerinden Gülşen Fatma Koçak tarafından Panel hakkında bilgi vermek amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Karşılıklı bilgi alış verişi sırasında 'Üstad Necip Fazıl Kısakürek' Paneli hakkında Vali Balkanlıoğlu'na bilgiler veren Prof. Dr. Nazif Gürdoğan, Afyonkarahisar'da bulunmaktan ve böyle anlamlı bir organizasyon içerisinde görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise; "Büyük üstad Necip Fazıl Kısakürek'i Afyonkarahisar'lı hemşerilerimize tanıtmak, hafızalardaki Necip Fazıl Kısakürek'i yeniden göz önüne getirmek için yapılacak olan paneli çok anlamlı ve yerinde buldum. Bu manada panelde görev alan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Afyon'da 'Üstad Necip Fazıl Kısakürek' Paneli Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement